Ha szeretnéd megvédeni Orbán Viktort, akkor kérlek, add tovább!

Nemcsak a Magyar Hírlapban, hanem Bencsik András fb-oldalán is felbukkant a nagy hír: amerikai támogatással puccsot szerveznek Orbán Viktor ellen. A cél az, hogy Pokorni Zoltán, Navracsics Tibor vagy Varga Mihály kerüljön a helyére. Nem hagyjuk!

Advertisement

Azt először nem értettem egészen pontosan, hogy ugyanarról a konferenciáról van-e szó ezekben a szövegekben – valamint a Magyar Nemzet publijában is –, de aztán rájöttem, hogy igen. A Demoratikus Koalíció szervezett egy ilyet múlt péntekre, Az elszigetelt Magyarország és a globális világ címmel, mi is kaptunk rá meghívót, most már sajnáljuk, hogy nem mentünk el. Pedig őket mindet meghallgathattuk volna: Gyurcsány Ferenc, Paul Lendvai, Göncz Kinga, Sz. Bíró Zoltán, Eörsi Mátyás, Charles Gati, Ara-Kovács Attila, Balázs Zoltán.

Valamint megfigyelhettük volna, ahogy André Goodfriend amerikai ügyvivő a DK elnökével fényképezkedik. Na de a lényeg, hogy állítólag a konferncia után volt még egy zártkörű beszélgetés, ahonnét kiszivárgás történt. Innentől mondja csak Bencsik András:

Az elszigetelt Magyarország és a globális világ című Budapesten rendezett külpolitikai konferencián felszólalók beszédei ismertek, idézték a különböző internetes portálok. Viszont arról, ami egy, a konferenciát követő zártkörű háttérbeszélgetésen hangzott el, a fősodratú médiában nem olvashattunk, pedig megérdemli a figyelmet. Eszerint miután abban egyetértettek a résztvevők, hogy a Fidesz-KDNP a hatalmas társadalmi beágyazottsága miatt megdönthetetlen, úgy vélték, Orbán Viktort kellene a miniszterelnöki székből eltávolítani, ami szerintük belső konspirációval kivitelezhető. A bizalmas beszélgetésen, melyen igen kevesen vettek részt, megbízható forrásunk szerint Gyurcsány Ferenc megerősítette, hogy Orbán Viktor gondolkodásából hiányzik az együttműködés elfogadása, barát-ellenség dichotómiában látja a világot. Ezért a jelenlévő Paul Lendvai és az Egyesült Államok ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend álláspontját is elfogadva, három név hangzott el, akiket a jelenlévők szívesen üdvözölnének Orbán Viktor székében: Navracsics Tibor, Pokorni Zoltán és Varga Mihály. A globalizmus helyi rezidensei úgy vélték, nevezett személyekkel elindulhatna úgymond az értelmes párbeszéd Amerika és Magyarország között. Bár Orbán Viktor támogatottsága is megdönthetetlennek látszik, a veszélyt nem szabad lebecsülni. Ezért ha szeretnéd megvédeni Orbán Viktort, akkor kérlek, add tovább!

Remélem, hogy most már aztán tényleg lesz Békemenet!

A történtek után meg kellett néznem Széles Gábor fb-oldalát is, és nem csalódtam: az antigravitációs nagyvállalkozó is posztolt az ügyben, igaz, csak a Hírlap vonatkozó cikkét reblogolta. Viszont ha már ott jártam, találtam habot a tortára:

Share This Story