Nemcsak a Magyar H√≠rlapban, hanem Bencsik Andr√°s fb-oldal√°n is felbukkant a nagy h√≠r: amerikai t√°mogat√°ssal puccsot szerveznek Orb√°n Viktor ellen. A c√©l az, hogy Pokorni Zolt√°n, Navracsics Tibor vagy Varga Mih√°ly ker√ľlj√∂n a hely√©re. Nem hagyjuk!

Azt elŇĎsz√∂r nem √©rtettem eg√©szen pontosan, hogy ugyanarr√≥l a konferenci√°r√≥l van-e sz√≥ ezekben a sz√∂vegekben ‚Äď valamint a Magyar Nemzet publij√°ban is ‚Äď, de azt√°n r√°j√∂ttem, hogy igen. A Demoratikus Koal√≠ci√≥ szervezett egy ilyet m√ļlt p√©ntekre, Az elszigetelt Magyarorsz√°g √©s a glob√°lis vil√°g c√≠mmel, mi is kaptunk r√° megh√≠v√≥t, most m√°r sajn√°ljuk, hogy nem ment√ľnk el. Pedig ŇĎket mindet meghallgathattuk volna: Gyurcs√°ny Ferenc, Paul Lendvai, G√∂ncz Kinga, Sz. B√≠r√≥ Zolt√°n, E√∂rsi M√°ty√°s, Charles Gati, Ara-Kov√°cs Attila, Bal√°zs Zolt√°n.

Valamint megfigyelhett√ľk volna, ahogy Andr√© Goodfriend amerikai √ľgyvivŇĎ a DK eln√∂k√©vel f√©nyk√©pezkedik. Na de a l√©nyeg, hogy √°ll√≠t√≥lag a konferncia ut√°n volt m√©g egy z√°rtk√∂rŇĪ besz√©lget√©s, ahonn√©t kisziv√°rg√°s t√∂rt√©nt. InnentŇĎl mondja csak Bencsik Andr√°s:

Az elszigetelt Magyarorsz√°g √©s a glob√°lis vil√°g c√≠mŇĪ Budapesten rendezett k√ľlpolitikai konferenci√°n felsz√≥lal√≥k besz√©dei ismertek, id√©zt√©k a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ internetes port√°lok. Viszont arr√≥l, ami egy, a konferenci√°t k√∂vetŇĎ z√°rtk√∂rŇĪ h√°tt√©rbesz√©lget√©sen hangzott el, a fŇĎsodrat√ļ m√©di√°ban nem olvashattunk, pedig meg√©rdemli a figyelmet. Eszerint miut√°n abban egyet√©rtettek a r√©sztvevŇĎk, hogy a Fidesz-KDNP a hatalmas t√°rsadalmi be√°gyazotts√°ga miatt megd√∂nthetetlen, √ļgy v√©lt√©k, Orb√°n Viktort kellene a minisztereln√∂ki sz√©kbŇĎl elt√°vol√≠tani, ami szerint√ľk belsŇĎ konspir√°ci√≥val kivitelezhetŇĎ. A bizalmas besz√©lget√©sen, melyen igen kevesen vettek r√©szt, megb√≠zhat√≥ forr√°sunk szerint Gyurcs√°ny Ferenc megerŇĎs√≠tette, hogy Orb√°n Viktor gondolkod√°s√°b√≥l hi√°nyzik az egy√ľttmŇĪk√∂d√©s elfogad√°sa, bar√°t-ellens√©g dichot√≥mi√°ban l√°tja a vil√°got. Ez√©rt a jelenl√©vŇĎ Paul Lendvai √©s az Egyes√ľlt √Āllamok ideiglenes √ľgyvivŇĎje, Andr√© Goodfriend √°ll√°spontj√°t is elfogadva, h√°rom n√©v hangzott el, akiket a jelenl√©vŇĎk sz√≠vesen √ľdv√∂z√∂ln√©nek Orb√°n Viktor sz√©k√©ben: Navracsics Tibor, Pokorni Zolt√°n √©s Varga Mih√°ly. A globalizmus helyi rezidensei √ļgy v√©lt√©k, nevezett szem√©lyekkel elindulhatna √ļgymond az √©rtelmes p√°rbesz√©d Amerika √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt. B√°r Orb√°n Viktor t√°mogatotts√°ga is megd√∂nthetetlennek l√°tszik, a vesz√©lyt nem szabad lebecs√ľlni. Ez√©rt ha szeretn√©d megv√©deni Orb√°n Viktort, akkor k√©rlek, add tov√°bb!

Advertisement

Remélem, hogy most már aztán tényleg lesz Békemenet!

A t√∂rt√©ntek ut√°n meg kellett n√©znem Sz√©les G√°bor fb-oldal√°t is, √©s nem csal√≥dtam: az antigravit√°ci√≥s nagyv√°llalkoz√≥ is posztolt az √ľgyben, igaz, csak a H√≠rlap vonatkoz√≥ cikk√©t reblogolta. Viszont ha m√°r ott j√°rtam, tal√°ltam habot a tort√°ra: