Köhögsz, összegörnyedsz, elesel az utcán. Ha öltönyben vagy, azonnal a segítségedre sietnek. Ha szakadt ruhákban, akkor senki. Legalábbis ezt állítja ezt a francia videó.

M√°r lassan f√©lek kimenni az utc√°ra, mert ki tudja, mikor cs√∂ppenek egy t√°rsadalmi k√≠s√©rlet kellŇĎs k√∂zep√©be. Mondjuk √≠gy tavasszal t√∂bbsz√∂r megfordul a fejemben, hogy a BKK sz√°nd√©kosan akar azzal eg√©szen a t√∂r√©spontig hurcolni, hogy b√©rnyugd√≠jasokkal becsukatja az ablakat az egy√©bk√©nt tr√≥pusi kl√≠m√°j√ļ buszokon, de abb√≥l legal√°bb az der√ľl ki, hogy √ļgy tudok izzadni, mintha musz√°j lenne, nem pedig az, hogy √∂nzŇĎ szem√©tl√°da vagyok, aki nem hajland√≥ seg√≠teni egy beteg embernek.

Ebben a vide√≥k√≠s√©rletben egy hajl√©ktalannak √∂lt√∂z√∂tt sr√°c esik √∂ssze P√°rizs egyik utc√°j√°n, de senki nem l√©p oda. A vide√≥ szerint √∂t percig fek√ľdt, am√≠g az elsŇĎ ember megn√©zte, hogy mi a baj. Bezzeg amikor ugyanott, ugyan√ļgy egy √ľzletembernek √∂lt√∂ztetett ember zuhan el, szinte a fej√©nek sem kell √©rintenie a f√∂ldet, m√°r siet hozz√° valaki.

[Mashable]