Meg√≠rtuk a 444 nyom√°n, hogy a felsŇĎoktat√°si √°llamtitk√°r a legkomcsibb st√≠lusban lesz√≥lt a BME-nek, hogy a MŇĪegyetemen ne merjenek politikai t√©m√°j√ļ sz√∂veges p√©ld√°kat adni. Erre most helyreigaz√≠t√°si k√©relmet kaptunk, amit nem v√©letlen√ľl k√∂zl√ľnk teljes eg√©sz√©ben.

√Ėnmag√°ban a helyreigaz√≠t√°si ig√©ny is vicces, √©s ha nem ebben a form√°ban kapjuk, term√©szetesen a kuk√°ban v√©gzi, hiszen Palkovics L√°szl√≥ azt √°ll√≠tja benne, hogy ŇĎ nem lesz√≥lt, ahogy mi √≠rtuk, mind√∂ssze "egy mag√°nbesz√©lget√©sen megk√©rdezte a BME Villamosm√©rn√∂ki √©s Informatikai Kar d√©k√°nj√°t, hogy mi a v√©lem√©nye az √ļjabb NAV-os p√©ld√°r√≥l, ami a sajt√≥ban megjelent, mivel tudom√°sa szerint az elŇĎzŇĎ √ľgyben belsŇĎ vizsg√°lat indult a BME-n." Ami ugye pont ugyanaz.

Aranyos, hogy még csak nem is tudja tagadni, hogy odaszólt a dékánnak a példa miatt.

Sz√≥val csak nevett√ľnk volna az eg√©szen, de azt√°n tov√°bbolvastuk a k√ľldem√©nyt, √©s √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy az elsŇĎ betŇĪtŇĎl az utols√≥ig k√∂z√∂lj√ľk, amit kaptunk. (A telefonsz√°mokat √©s mailc√≠meket kiszedtem, mert nem akarom, hogy esetleg zaklass√°k az √©rintetteket.)

A honlapukon megjelent, dr. Palkovics L√°szl√≥r√≥l sz√≥l√≥ cikkre az al√°bbi helyreigaz√≠t√°st k√©rj√ľk megjelentetni:

Palkovics L√°szl√≥ √°llamtitk√°r √ļr egy mag√°nbesz√©lget√©sen megk√©rdezte a BME Villamosm√©rn√∂ki √©s Informatikai Kar d√©k√°nj√°t, hogy mi a v√©lem√©nye az √ļjabb NAV-os p√©ld√°r√≥l, ami a sajt√≥ban megjelent, mivel tudom√°sa szerint az elŇĎzŇĎ √ľgyben belsŇĎ vizsg√°lat indult a BME-n. Term√©szetesen sz√≥ sincs arr√≥l, hogy az √°llamtitk√°rs√°g vagy a miniszt√©rium bele akarna sz√≥lni abba, hogy mi legyen a ZH p√©ld√°kban, csak mint fenntart√≥ √©rdeklŇĎd√∂tt a sajt√≥h√≠r kapcs√°n.

Üdvözlettel

Kov√°cs Kriszti√°n

Leírás: Leírás: emmi-logo.jpg

ZF

sajtóreferens

Emberi ErŇĎforr√°sok Miniszt√©riuma

FelsŇĎoktat√°s√©rt FelelŇĎs √Āllamtitk√°rs√°g

H-1055 Budapest, Szalay u. 10‚Äď14.

Az Emberi ErŇĎforr√°sok Miniszt√©riuma sajt√≥s munkat√°rsai az √°ltaluk k√ľld√∂tt v√°laszokban a szervezet (miniszt√©rium, √°llamtitk√°rs√°g) √°ll√°spontj√°t k√∂zvet√≠tik.

K√©rj√ľk, hogy hivatkoz√°saikban az adott szervezeti egys√©gre √©s ne a v√°laszt k√ľldŇĎ munkat√°rsra hivatkozzanak.

From: XY

Sent: Tuesday, December 02, 2014 4:44 PM

To:

Subject: reag√°l√°s a 444-re

az indexszel beszéltem, az rendben van

a 444.hu-n m√°r 170 komment j√∂tt, √©s hozz√°juk nincs telefonsz√°mom, vagyis javaslom, k√ľldj√ľk el a v√°laszunkat √≠r√°sban. Ezt az√©rt a sajt√≥oszt√°lynak is mutassuk meg elŇĎtte.

A v√°laszt telefonon egyeztettem √ĀT √ļrral:

"√Āllamtitk√°r √ļr egy mag√°nbesz√©lget√©sen megk√©rdezte a d√©k√°nt, hogy mi a v√©lem√©nye az √ļjabb NAV-os p√©ld√°r√≥l, ami a sajt√≥ban megjelent, mivel tudom√°sa szerint az elŇĎzŇĎ √ľgyben belsŇĎ vizsg√°lat indult a BME-n. Term√©szetesen sz√≥ sincs arr√≥l, hogy az √°llamtitk√°rs√°g vagy a miniszt√©rium bele akarna sz√≥lni abba, hogy mi legyen a ZH p√©ld√°kban, csak mint fenntart√≥ √©rdeklŇĎd√∂tt a sajt√≥h√≠r kapcs√°n."

bezs√©lj√©tek meg k√©rlek √Āt √ļrral, mielŇĎtt a sajt√≥ fŇĎoszt√°lynak elk√ľlditek, de nagyon gyorsan reag√°ljunk.

a 444.hu √ļjs√°g√≠r√≥j√°nak mail c√≠me: xxxxx@444.hu

nekik írásban menjen, mert ha szóban mondjuk, kiforgatják.

köszi