This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ha-ha-ha, itt az újabb webkettes fideszes próbálkozás

Illustration for article titled ​Ha-ha-ha, itt az újabb webkettes fideszes próbálkozás

A kamuanya után, aki élete első posztjában azt magyarázta, miért szavaz Orbánra, most itt az új álblogger, aki elmagyarázza, miért nem szavaz az LMP-re. Vicces és ultrabéna a Fidesz próbálkozása, de mi értelme ennek 4 nappal a választás előtt?

Advertisement

Újabb átlátszó kamubloggal próbálkozik a kormánypárt. Megint pont ugyanaz a recept, mint a tegnapi posztunkban felvázolt esetben: a semmiből megjelenik egy blog, amiben egyetlen bejegyzés található, ami egyben a szerző első aktivitása a blogszolgáltatónál. A tartalom pedig ügyetlen módon civil véleménynek álcázott nyilvánvaló pártpropaganda.

Advertisement

Tegnap egy össze-vissza dugós korszaka után családanyává szelidült kamuasszony álbeszámolóját olvashattuk arról, liberális létére hogyan látta be, hogy nem ciki Orbánra szavazni. Én arra tippeltem, hogy a szerző akár maga Kaminski Fanny, Orbán Viktor webkommunikátora is lehetett.

Mai próbálkozónk Kata, a szintén liberális, ellenzéki érzelmű kamufelhasználó, aki legutóbb az LMP-re szavazott, most is majdnem, de az utolsó pillanatban rájött, hogy ez a párt se jobb, mint a többi, és erről pontokba szedett, terjedelmes bejegyzést írt.

Advertisement

Én tényleg nem értem, hogy ha már ilyen módszerekkel kampányolnak, hogy csinálhatják ennyire hihetetlenül bénán. Pár hét alatt minimális munkával olyan kamuprofilokat hozhattak volna létre, hogy a büdös életben le nem buktatja senki. Néhány poszt ide, pár hozzászólás oda, és senki meg nem mondja, hogy a Szentkirályi utcából blogolnak. De így? Ha egyszer netezőkre céloznak, miért csinálják úgy, hogy a legbénább júzer is azonnal rájöjjön a csalásra?

Share This Story

Get our newsletter