This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ha férfi vagy, a János kórház urológiájának fotója ki fog készíteni

Olyan ez, mint összerezzenni, ha a filmen tökön rúgnak valakit.

Épp most fut az Indexen a nagy cikk a János-kórházban tapasztalható betegellenes, agresszív, bunkó mentalitásról, pontosabban arról a betegjogi vizsgálatról, amit ez ügyben végeztek. Aki már járt ott, és előtte-utána más budapesti kórházban, az pontosan tudja, hogy a "ha nem kapunk nagy fizetést, akkor jogunk van irtózatos parasztnak lenni mindenkivel, miközben olyan arcot vágunk, mintha mi hurcolnánk Jézus keresztjét"-mentalitás talán itt a legerősebb.

Advertisement

Van pár irritáló jelenség Magyarországon, de az egészségügyi dolgozók rinyálása arról, hogy csak ők kapnak kevés pénzt és dolgoznak sokat nagy felelősséggel ebben az országban, ami feljogosítja őket arra, hogy megalázóan bánjanak másokkal, az tényleg mindennek az alja.

Az az irtózatos fotó amit ki sem teszek ide, nem ennek a terméke, hanem vagy szimpla szemétkedés vagy eszükbe sem jutott, hogy a kórház weboldalára kedvcsinálónak pöcskatéterezésről vagy miről képet kitenni durva dolog.

Advertisement

["Köszönjük" G. Eszternek]

Share This Story

Get our newsletter