This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ha felálltok, akkor bemegyek és baszd meg megtakarlak

Illustration for article titled Ha felálltok, akkor bemegyek és baszd meg megtakarlak

Ilyet mondott állítólag Simicska Lajos a Hír Tv-től lelépni óhajtó célpontosoknak. Erről állítólag hangfelvétel is van. Ezenkívül állítólag már megint azt mondta Orbán Viktorról is, amit egészen biztosan – és egyáltalán nem csak állítólag – nagyon sokszor mondott néhány héttel ezelőtt.

Advertisement

Simicska Lajost a hvg.hu szerette volna megszólaltatni, de mint általában, az üzletember most sem vette föl a telefont, viszont egy munkatársa elárulta az újságnak, hogy reagált a Célpont búcsúvideójára, amely szerint Orbán Viktor nem geci: "Dehogynem. Geci!"

Advertisement

Az idézett kolléga szerint egyáltalán nem volt indulatos, inkább ironizált a videón és a miniszterelnök mellett hűségesküt tevő célpontosokon.

A Pesti Srácok viszont arról ír, hogy Simicska éjjel még korántsem volt ennyire jókedvű, amikor telefonon próbálta meggyőzni a célpontosokat arról, hogy maradjanak: "Arról is beszélt, hogy valóban van háború közte és a kormánypárt között, azt pedig ő fogja megnyerni. Az üzletember végül veréssel fenyegetőzött. 'Ha felálltok, akkor bemegyek és baszd meg megtakarlak' – mondta Simicska", amit – állítólag – hangfelvétel is bizonyít.

Advertisement

De azt ez ideig még nem tették közzé.

Share This Story

Get our newsletter