Ilyet mondott állítólag Simicska Lajos a Hír Tv-től lelépni óhajtó célpontosoknak. Erről állítólag hangfelvétel is van. Ezenkívül állítólag már megint azt mondta Orbán Viktorról is, amit egészen biztosan – és egyáltalán nem csak állítólag – nagyon sokszor mondott néhány héttel ezelőtt.

Advertisement

Simicska Lajost a hvg.hu szerette volna megszólaltatni, de mint általában, az üzletember most sem vette föl a telefont, viszont egy munkatársa elárulta az újságnak, hogy reagált a Célpont búcsúvideójára, amely szerint Orbán Viktor nem geci: "Dehogynem. Geci!"

Az idézett kolléga szerint egyáltalán nem volt indulatos, inkább ironizált a videón és a miniszterelnök mellett hűségesküt tevő célpontosokon.

A Pesti Srácok viszont arról ír, hogy Simicska éjjel még korántsem volt ennyire jókedvű, amikor telefonon próbálta meggyőzni a célpontosokat arról, hogy maradjanak: "Arról is beszélt, hogy valóban van háború közte és a kormánypárt között, azt pedig ő fogja megnyerni. Az üzletember végül veréssel fenyegetőzött. 'Ha felálltok, akkor bemegyek és baszd meg megtakarlak' – mondta Simicska", amit – állítólag – hangfelvétel is bizonyít.

De azt ez ideig még nem tették közzé.

Share This Story

Get our newsletter