Illustration for article titled Ha ezt Erdős Péter megérhette volna: itt a magyar világsztár!

A 165 kilós sztripperből lett énekesnőt, Snowflake-et előbb fedezte fel a brit bulvársajtó a magyarnál.

Advertisement

Snowflake (magyarul hópehely) idehaza Hopyhe néven vetkőzött korábban, de ez neki a jelek szerint nem volt elég, és nemzetközi elismertségre vágyik. Már van egy videoklipje is a My Mission Is You című számhoz, ami olyan nagyon nem vág egybe a mai trendekkel, de igazából ezt tökmindegy, novelty slágernek simán jó.

Ráadásul Snowflake abban is kicsit le van maradva, hogy elég komoly Britney-fixációja van, noha a mainstream pop ma már nagyon nem Britneyről szól: egyrészt ugyanúgy van felöltöztetve a klipben, mint Britney a Toxicban, másrészt ő maga is úgy hirdeti magát, hogy úgy néz ki, mint Britney Spears a tizenötödik gyereke után.

Advertisement

Snowflake aztán arról is beszélt a Daily Mailnek, hogy mennyire röhejes, ahogy mindenki tökéletesre photoshopolva próbál kifogástalannak látszani, és az is kiderült, hogy egy magyar rendező fedezte fel, és bátorította, hogy tanuljon meg rendesen angolul, mert a sok egyenpopsztár közül pont egy plus size verzió hiányzik. Hát majd kiderül. Mindenesetre hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

(Akit érdekel az ilyesmi, a Velvet talált róla egy korábbi galériát, amit nem biztos, hogy akarsz látni.)

Advertisement

UPDATE: Kommentben és üzenetben is felhívták rá a figyelmemet, hogy Snowflake korábban dolgozott a Soerii & Poolekkel is.

Share This Story

Get our newsletter