M√°rmint ezt a 444-es cikket, amiben Anarki remek√ľl √©s szeml√©letesen √∂sszefoglalta, hogy mi mi√©rt √©s hogyan t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik a New York Timesn√°l, √©s amibŇĎl kider√ľl azt is, hogy az eg√©sz nyavalyg√°s, ami m√©g megy a hagyom√°nyos vagy milyen sajt√≥ berkeiben ‚Äď ami nem √ļgy v√©lik kett√©, hogy print √©s online, ann√°l sokkal kem√©nyebben, √©s amiben √©n mellesleg nagyon sok idŇĎt elt√∂lt√∂ttem ‚Äď, teljesen felesleges, rem√©nytelen √©s kil√°t√°stalan.

Nem-nem, egy√°ltal√°n nem fog visszalend√ľlni az inga. Igen-igen, lesz ig√©ny minŇĎs√©ginek gondolt tartalmakra √©vek m√ļlva is, csak azt nem n√©pes szerkesztŇĎs√©gek fogj√°k elŇĎ√°ll√≠tani. A vil√°g nem pusztul, √≥ri√°si t√©ved√©s, a vil√°g √°talakul. Hogy ez a klasszik √ļjs√°g√≠r√≥knak esetleg nagyon f√°j ‚Äď a zeneiparb√≥l √©lŇĎk sem voltak boldogok, amikor √©hen haltak ‚Äď, az m√°s k√©rd√©s.

Ti csak olvassátok tovább azt a tartalmat, amihez kedvetek van, akik meg készítik nektek, azok oldják meg a saját problémáikat, ahogy tudják. Más választásuk nincs, nem igaz?

Azt majd egy-k√©t √©v m√ļlva megmondom, hogy konkr√©tan mi hol is vagyunk ‚Äď voltunk, lesz√ľnk ‚Äď ebben a m√©g k√ľl√∂n√∂snek, de sz√°munkra mindenk√©ppen izgalmasnak tŇĪnŇĎ k√©pletben.

Advertisement

Grafikon: New York Times/Buzzfeed/444