Pár napon belül két gépnek is idő előtt le kellett szállnia a hátrahajtott ülésen hajba kapó utasok miatt, úgyhogy csak óvatosan ezzel!

Szerda éjjel az American Airlines Párizs-Miami járatán egy karibi-francia férfi balhézni kezdett, amiért az előtte ülő hátrahajtotta az üléstámlát, végül a személyzet megbilincselte, és a gép leszállt Bostonban, hogy ott átadják a hatóságoknak.

Advertisement

Alig három nappal azelőtt pedig a United Airlines Newarkból Denverbe tartó járatán tört ki balhé, miután egy nőt a mögötte ülő egy rafinált eszközzel, a Knee Defender (térdvédő) nevű bigyóval akadályozott meg abban, hogy hátradöntse az ülését. A nő végül egy pohár vizet öntött a férfira, végül mindkettejüket kirakták a gépből Chicagóban.

A Knee Defender használatát (és az egész balhét) nagyszerűen magyarázza el a fenti videó illusztráció, ám az eszközt már betiltotta az összes amerikai légitársaság. Egyébként igazi csoda, hogy nem érkeznek naponta ilyen hírek, hiszen kevés idegesítőbb dolog van a szó nélkül hátracsapott üléstámlánál, pláne, ha mondjuk 180 cm-nél magasabb vagy, és a repülési idő is hosszabb másfél óránál.

(via Daily Mail)