A DK eln√∂ke elismerte, hogy titkos, illeg√°lis felv√©teleket k√©sz√≠ttetett szexelŇĎ politikusokr√≥l egy illeg√°lis kupler√°jban. ViccbŇĎl ismerte el, a sz√∂vegbŇĎl √ļgy tŇĪnik, hogy az ismert p√°rteln√∂kre doppingol√≥ hat√°ssal vannak a v√°laszt√°sok.

Ebben az orsz√°gban jelenleg egyetlen ember √©lvezi √ļgy a v√°laszt√°si kamp√°nyt, ahogy minden ebbŇĎl √©lŇĎnek kutya k√∂teless√©ge lenne. Ez az ember Gyurcs√°ny Ferenc, aki az al√°bbi sz√∂veggel reag√°lt a Cinknek egy tegnapi posztunkra.

Ebben a bejegyz√©sben Tomor Andr√°s porn√≥producer pr√≥b√°lkoz√°s√°r√≥l √≠rtam, aki szexbotr√°nnyal szeretn√© megsemmis√≠teni a szocialista p√°rtot √©s as DK-t. A porn√≥s ugyanis - b√°rmi bizony√≠t√©k n√©lk√ľl, de a nev√©t bev√°llalva - azt √°ll√≠totta, Papp Albert volt APEH-aleln√∂k klubnak √°lc√°zott titkos kupler√°jt tart fenn MSZP-s vezetŇĎknek √©s m√°s politikak√∂zeli figur√°knak. A zavaros sztori szerint Gyurcs√°ny Ferenc az itt k√©sz√≠tett titkosszolg√°lati vide√≥kkal zsaroln√° politikai ellenfeleit. Erre reag√°l most Gyurcs√°ny:

Most megfogtak. T√©nyleg vannak felv√©teleim. A nagy kedvencemen Orb√°n, L√°z√°r, Rog√°n, Zuschlag, Hoffmann R√≥zsa √©s Selmeczi egy√ľtt szerepel, ezt a szalagot m√°r rongyosra n√©ztem. Deutsch is rajta van, de ŇĎ, m√°r-m√°r k√∂zmond√°sos monog√°mi√°ja ok√°n nem vesz r√©szt a partiban, csak iszogat. Ezzel zsarolom ŇĎket, l√°that√≥ sikerrel, mert a sz√°jukra sem merik venni a nevemet.

Egy√©bk√©nt meg, mint √∂regecskedŇĎ pasinak van egy komolyabb home video t√°ram politikusokr√≥l, ha f√°radtan megj√∂v√∂k a kamp√°ny valamelyik rendezv√©ny√©rŇĎl, azt szoktam n√©zegetni. Most √©ppen azt tervezem, hogy a parlamenti frakci√≥irod√°kat √©s a k√©pviselŇĎk irod√°it is bekamer√°ztatom, mert azt mondj√°k, hogy ott van m√©g nagy √©let...