Gyurcsány minisztere “befektetőként” regisztrált a megcsalós weboldalra

Illustration for article titled Gyurcsány minisztere “befektetőként” regisztrált a megcsalós weboldalra

Azért, hogy “piacot kutasson”. Kákosy Csaba volt SZDSZ-es gazdasági miniszter 11600 forintot fizetett ki az Ashley Madison prémium csomagjára. Azt mondja, csak tesztelt.

Advertisement

Az egész élet egy hatalmas tesztsorozat. Ha az ember befektető, aki netes cégekkel is foglakozik, a jelek szerint méginkább. Kákosy Csaba nevét a Blikk szúrta ki a hackerek által kiszivárogtatott felhasználói adatok között.

Kákosy azt mondta nekik, hogy befektetőként sok internetes projekt kerül elé, amiket úgy tesztel, hogy regisztrál és kipróbálja a működésüket. Bár arra konkrétan nem emlékszik, hogy ide regisztrált-e.

Advertisement

Az Ashley Madison először azzal kavart botrányt, amikor a meghekkelése után jó pár családiérték-bajnokról derült ki, hogy regisztrált rá, aztán hatalmas vitát kavart a férfiak és nők eltérő szexuális viselkedéséről.

Végül az is kiderült, hogy mekkora csalás volt az egész: több tízmillió férfira tízezres nagyságrendű valódi nő jutott, a júzerek túlnyomó többsége azért fizetett éveken át, hogy megcsalásról ábrándozva kamuprofilokkal szexcseteljen.

Advertisement

A szexéhes kandúrok ugyan ingyen regisztrálhatnak és tölthetnek föl adatlapot, de ha kommunikálni akarnak a szexéhes nőstényekkel, már fizetniük kell az oldalon.Van többféle csomag, hősünk a prémiumot választotta. “Azért szoktam akár prémium szolgáltatásokra befizetni az ilyen piackutatások alkalmával, mert azok megismerésének ez a legjobb módja” – mondta a Blikknek.

Share This Story

Get our newsletter