Gyurcsány minisztere “befektetőként” regisztrált a megcsalós weboldalra

Azért, hogy “piacot kutasson”. Kákosy Csaba volt SZDSZ-es gazdasági miniszter 11600 forintot fizetett ki az Ashley Madison prémium csomagjára. Azt mondja, csak tesztelt.

Az egész élet egy hatalmas tesztsorozat. Ha az ember befektető, aki netes cégekkel is foglakozik, a jelek szerint méginkább. Kákosy Csaba nevét a Blikk szúrta ki a hackerek által kiszivárogtatott felhasználói adatok között.

Advertisement

Kákosy azt mondta nekik, hogy befektetőként sok internetes projekt kerül elé, amiket úgy tesztel, hogy regisztrál és kipróbálja a működésüket. Bár arra konkrétan nem emlékszik, hogy ide regisztrált-e.

Az Ashley Madison először azzal kavart botrányt, amikor a meghekkelése után jó pár családiérték-bajnokról derült ki, hogy regisztrált rá, aztán hatalmas vitát kavart a férfiak és nők eltérő szexuális viselkedéséről.

Végül az is kiderült, hogy mekkora csalás volt az egész: több tízmillió férfira tízezres nagyságrendű valódi nő jutott, a júzerek túlnyomó többsége azért fizetett éveken át, hogy megcsalásról ábrándozva kamuprofilokkal szexcseteljen.

A szexéhes kandúrok ugyan ingyen regisztrálhatnak és tölthetnek föl adatlapot, de ha kommunikálni akarnak a szexéhes nőstényekkel, már fizetniük kell az oldalon.Van többféle csomag, hősünk a prémiumot választotta. “Azért szoktam akár prémium szolgáltatásokra befizetni az ilyen piackutatások alkalmával, mert azok megismerésének ez a legjobb módja” – mondta a Blikknek.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter