This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gyurcsány Ferenc messze túl az útelágóöazozáson

Illustration for article titled Gyurcsány Ferenc messze túl az útelágóöazozáson

A teljes elborulás határára érkezett rózsadombi nagyvállalkozó a jelek szerint mostantól online plakátok segítségével kommunikál a külvilággal.

Advertisement

Babits Mihály beszélgető füzetei is elég megrázóak voltak, de azért mindez csak Juhász Gyula fasza Gyurcsány beszélgető plakátjaihoz képest. Az első egy zavarbaejtő Őszöd-istenítés volt, ez a következő. Elsőre persze Photoshop-viccre gyanakodtam, de hamar kiderült, hogy nem az.

Külön érdemes felfigyelni a szöveg megmagyarázhatatlan dadogására. A 8 sorból az első 5 teljesen felesleges, elhagyható töltelék. Arról nem beszélve, hogy kit érdekel Nagy Imre? Jól értem, hogy Gyurcsány Ferenc nagy nyilvánosság előtt beszélget egy Belső Hanggal, amit ezeken a képeslapokon oszt meg velünk? Ha így lesz, akkor nem forró, hanem vicces nyárra számthatunk! Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra ér. A komcsik az átlagnál valamivel gyakrabban, mert őket misztikus viszony fűzi József Attilához.

Share This Story

Get our newsletter