A teljes elborul√°s hat√°r√°ra √©rkezett r√≥zsadombi nagyv√°llalkoz√≥ a jelek szerint mostant√≥l online plak√°tok seg√≠ts√©g√©vel kommunik√°l a k√ľlvil√°ggal.

Babits Mih√°ly besz√©lgetŇĎ f√ľzetei is el√©g megr√°z√≥ak voltak, de az√©rt mindez csak Juh√°sz Gyula fasza Gyurcs√°ny besz√©lgetŇĎ plak√°tjaihoz k√©pest. Az elsŇĎ egy zavarbaejtŇĎ Ňźsz√∂d-isten√≠t√©s volt, ez a k√∂vetkezŇĎ. ElsŇĎre persze Photoshop-viccre gyanakodtam, de hamar kider√ľlt, hogy nem az.

K√ľl√∂n √©rdemes felfigyelni a sz√∂veg megmagyar√°zhatatlan dadog√°s√°ra. A 8 sorb√≥l az elsŇĎ 5 teljesen felesleges, elhagyhat√≥ t√∂ltel√©k. Arr√≥l nem besz√©lve, hogy kit √©rdekel Nagy Imre? J√≥l √©rtem, hogy Gyurcs√°ny Ferenc nagy nyilv√°noss√°g elŇĎtt besz√©lget egy BelsŇĎ Hanggal, amit ezeken a k√©peslapokon oszt meg vel√ľnk? Ha √≠gy lesz, akkor nem forr√≥, hanem vicces ny√°rra sz√°mthatunk! Az ember v√©g√ľl homokos, szomor√ļ, vizes s√≠kra √©r. A komcsik az √°tlagn√°l valamivel gyakrabban, mert ŇĎket misztikus viszony fŇĪzi J√≥zsef Attil√°hoz.