Itt a megunt baloldal m√©lypontja: Gyurcs√°ny Ferenc azzal v√©di meg a balosok miskolci polg√°rmesterjel√∂ltj√©t, hogy a fideszes ellenf√©l nemcsak tŇĪrhetetlen√ľl besz√©l, de "√°tkozottan is cselekszik". Bezzeg a balos cig√°nyoz√≥ az progressz√≠v cig√°nyoz√≥! Kifordult a belem, megyek a Pride-ra lenyugodni.

Tess√©k, itt van az, amit m√©g √©n sem hittem volna el soha Gyurcs√°nyr√≥l. Hogy mentegetŇĎ cikkben magyar√°zza el, egy mag√°ra ad√≥ balos ellenz√©kinek mi√©rt is kell elfogadnia, hogy egy olyan egykori rendŇĎrkapit√°nyt t√°mogasson, aki a cig√°nyoz√°s√°r√≥l lett h√≠res Miskolcon, √©s akit ut√°na m√©g a Jobbikkal is h√≠rbe hoztak. Olyan emberrŇĎl besz√©l√ľnk, akit annak idej√©n Gyurcs√°ny minisztereln√∂k "h√°nyingerkeltŇĎnek" nevezett.

Igaz persze, hogy a tisztán rasszista kártyát az MDF 1990-es budapesti zsidózós kampánya után Gyurcsány játszotta ki legközelebb a konszolidált nagypolitikában, a 23 millió román munkavállaló beözönlésével riogatva.

Igazi undor√≠t√≥, sunyi sz√∂veg, nem is hossz√ļ, √©rdemes elolvasni a Galamuson.

Advertisement

Nekem ez a kedvenc részem:

Az egykori rendŇĎr, a mai polg√°rmesterjel√∂lt rosszul nyitott ki egy ajt√≥t. De ki kellett nyitni, mert sz√ľrk√ľlet van idebent. P√°sztor tisztess√©ges demokrata. √Čs mert nekem is voltak rossz mondataim, ink√°bb ŇĎt, az eg√©sz embert n√©zem, mintsem sok√°ig gargaliz√°ln√©k √ľgyetlen √©s sokakat b√°nt√≥ mondatain. Merjenek hinni neki! Vagy engedj√©k a nem egyszerŇĪen tŇĪrhetetlen√ľl besz√©lŇĎ, de √°tkozottan is cselekvŇĎ fideszes polg√°rmestert a hivatal√°ban maradni, esetleg emelj√©k fel a Jobbik jel√∂ltj√©t!