This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Gyurcsány cikkben védte meg a baloldal cigányozó jelöltjét

Illustration for article titled ​Gyurcsány cikkben védte meg a baloldal cigányozó jelöltjét

Itt a megunt baloldal mélypontja: Gyurcsány Ferenc azzal védi meg a balosok miskolci polgármesterjelöltjét, hogy a fideszes ellenfél nemcsak tűrhetetlenül beszél, de "átkozottan is cselekszik". Bezzeg a balos cigányozó az progresszív cigányozó! Kifordult a belem, megyek a Pride-ra lenyugodni.

Advertisement

Tessék, itt van az, amit még én sem hittem volna el soha Gyurcsányról. Hogy mentegető cikkben magyarázza el, egy magára adó balos ellenzékinek miért is kell elfogadnia, hogy egy olyan egykori rendőrkapitányt támogasson, aki a cigányozásáról lett híres Miskolcon, és akit utána még a Jobbikkal is hírbe hoztak. Olyan emberről beszélünk, akit annak idején Gyurcsány miniszterelnök "hányingerkeltőnek" nevezett.

Igaz persze, hogy a tisztán rasszista kártyát az MDF 1990-es budapesti zsidózós kampánya után Gyurcsány játszotta ki legközelebb a konszolidált nagypolitikában, a 23 millió román munkavállaló beözönlésével riogatva.

Advertisement

Igazi undorító, sunyi szöveg, nem is hosszú, érdemes elolvasni a Galamuson.

Advertisement

Nekem ez a kedvenc részem:

Az egykori rendőr, a mai polgármesterjelölt rosszul nyitott ki egy ajtót. De ki kellett nyitni, mert szürkület van idebent. Pásztor tisztességes demokrata. És mert nekem is voltak rossz mondataim, inkább őt, az egész embert nézem, mintsem sokáig gargalizálnék ügyetlen és sokakat bántó mondatain. Merjenek hinni neki! Vagy engedjék a nem egyszerűen tűrhetetlenül beszélő, de átkozottan is cselekvő fideszes polgármestert a hivatalában maradni, esetleg emeljék fel a Jobbik jelöltjét!

Share This Story

Get our newsletter