Illustration for article titled Gyűjtsünk együtt terhelő adatokat Svédországról!

Én egyszer jártam Svédországban, a TV Paprika forgatócsoportjával, egy igazi horgászós-főzős túrán. És Malmö külvárosában minősíthetetlen hangon ordibálni kezdett velünk egy baliberális erők által pénzelt terrorbicklista.

Advertisement

Mert a mikrobuszunk orra majdnem elérte a bicklisáv szélét, miközben ki akartunk kanyarodni a főútra! A terrorbiclistáknál csak a kisgyerekes családanyának maszkírozott Heller-pribékek a keményebbek, akik gondolkodás nélkül letasztják az útról azt, aki nem ugrik el elég gyorsan a Fischer Iván-i értelemben vett gyerekkocsik elől. Aztán, ahogy megkapargatttuk a felszínt, kiderült, hogy a svédek kéjes élvezettel pecáznak a Balti tenger zsidajára, a csőrös csukára.

Azt hiszem, nyugodtan idevehetjük, hogy egyszer akkorát hánytam svédgombától, mint Lázár János kiterített zakója, a kommunista tornatanárok meg rengetegszer megaláztak a svédszekrényen.

Advertisement

Neked milyen terhelő sztorijaid vagy adataid vannak a négerverő svéd államról? Ossz meg velünk mindent, hogy a feljelentéskiegészítést mielőbb elküldhessük személyesen Obersovszky Péternek.

Share This Story

Get our newsletter