​Gyerekkórussal lépett föl a hangyás érpataki polgármester

Itt a magyar politika jelmezes dilinyósának újabb performansza, amiból kiderül, hogy egész kis hadserege van agymosott kisfiúkból. Együtt küldik a liberálisokat Izraelbe buzulni. Ilyen iskolaiünnepség-paródiát még nem láttam!

Advertisement

Orosz Mihály Zoltán performer, ősmagyar drag queen, Érpatak polgármestere zseniális misztériumszínházi előadással mutatta meg, mi történne, ha gyermekeink egy sültbolond, de erőszakos tanár uralma alá kerülnének, aki agymosást alkalmazna, majd gyerekhadsereggé képezné ki őket, hogy együtt menjenek harcba a Buzi Zsidók ellen. Az igazi műértők nézzék végig az egész videót, amit a Mester a Kurultájon rögzített, akinek pedig nincs annyi ideje, az nézzen bele, aztán tekerjen 4 perc tájára, amikor a Tanár Úrtól átveszik a szót a Nebulók.

Minőségi, duplafenekű szórakoztatás. Orosz a tételmondatot már az elején kimondja, amikor a zsenge fiúk között állva belemondja a kamerába, hogy

Advertisement

Bennünket ne rontsanak meg!

Nézni is rossz ezt a hiábavaló vágyakozást. Nem ismer valaki egy csapat kanos jazigot vagy virgonc pöcsű szarmatát, akit le lehetne küldeni Érpatakra, hogy megoldják szegény drag queen problémáját?

Share This Story

Get our newsletter