Itt a magyar politika jelmezes diliny√≥s√°nak √ļjabb performansza, amib√≥l kider√ľl, hogy eg√©sz kis hadserege van agymosott kisfi√ļkb√≥l. Egy√ľtt k√ľldik a liber√°lisokat Izraelbe buzulni. Ilyen iskolai√ľnneps√©g-par√≥di√°t m√©g nem l√°ttam!

Orosz Mih√°ly Zolt√°n performer, ŇĎsmagyar drag queen, √Črpatak polg√°rmestere zseni√°lis miszt√©riumsz√≠nh√°zi elŇĎad√°ssal mutatta meg, mi t√∂rt√©nne, ha gyermekeink egy s√ľltbolond, de erŇĎszakos tan√°r uralma al√° ker√ľln√©nek, aki agymos√°st alkalmazna, majd gyerekhadseregg√© k√©pezn√© ki ŇĎket, hogy egy√ľtt menjenek harcba a Buzi Zsid√≥k ellen. Az igazi mŇĪ√©rtŇĎk n√©zz√©k v√©gig az eg√©sz vide√≥t, amit a Mester a Kurult√°jon r√∂gz√≠tett, akinek pedig nincs annyi ideje, az n√©zzen bele, azt√°n tekerjen 4 perc t√°j√°ra, amikor a Tan√°r √ört√≥l √°tveszik a sz√≥t a Nebul√≥k.

MinŇĎs√©gi, duplafenekŇĪ sz√≥rakoztat√°s. Orosz a t√©telmondatot m√°r az elej√©n kimondja, amikor a zsenge fi√ļk k√∂z√∂tt √°llva belemondja a kamer√°ba, hogy

Benn√ľnket ne rontsanak meg!

N√©zni is rossz ezt a hi√°baval√≥ v√°gyakoz√°st. Nem ismer valaki egy csapat kanos jazigot vagy virgonc p√∂csŇĪ szarmat√°t, akit le lehetne k√ľldeni √Črpatakra, hogy megoldj√°k szeg√©ny drag queen probl√©m√°j√°t?

Advertisement