√öjabb √°ldozattal besz√©lt a Cink. A fi√ļt az anyja mentette meg a metr√≥ban.

√ögy tŇĪnik, hogy a budapestieket hosszabb ideje rendszeresen terroriz√°l√≥, tal√°n pszich√©s beteg lehet az a f√©rfi, aki legut√≥bb a h√°rmas metr√≥ban csapott le, erŇĎsen arcon √ľtve egy mit sem sejtve olvas√≥ fiatal nŇĎt.

Miut√°n Kern Barbara h√©tv√©gi sztorija bej√°rta a magyar netet, a Cinkn√©l jelentkezett egy √°ldozat, akit ugyanez a fick√≥ p√°r napja majdnem bel√∂k√∂tt az aut√≥k k√∂z√© egy Margit k√∂r√ļti zebr√°n√°l. Itt olvashatod az errŇĎl sz√≥l√≥ posztomat.

Advertisement

Most pedig az agresszor egy √ļjabb kor√°bbi c√©lpontj√°val siker√ľlt besz√©lnem. Z. esete a Keleti metr√≥meg√°ll√≥j√°ban t√∂rt√©nt. Az anya kiskor√ļ, beteg fi√°val gy√≥gykezel√©sre √©rkezett egy budapesti k√≥rh√°zba. A metr√≥ba le√©rve be√°llt a p√©nzt√°rhoz jegyet v√°ltani, a gyerek p√°r m√©terrel arr√©bb v√°rta. Az oda√©rkezŇĎ f√©rfi a t√∂bbi esethez hasonl√≥ m√≥don, vagyis minden elŇĎzetes sz√≥v√°lt√°s n√©lk√ľl vadul √©s megmagyar√°zhatatlanul ord√≠tani kezdett a gyerekkel. A v√©delm√©re kelŇĎ any√°t pedig lekurv√°zta √©s m√°s tr√°g√°rs√°gokat z√ļd√≠tott r√°, majd szikoz√≥dva lement a metr√≥ba √©s besz√°llt egy kocsiba. A nŇĎ √≠gy √≠rta le az esetet:

minket is megt√°madott a keletiben a metr√≥n√°l.. Csak tanuls√°gk√©ppen √≠rom le... Odal√©ptem a jegyp√©nzt√°rhoz, h√°trahagyva p√°r m√©terre a fiamat.. Hatalmas ord√≠t√°sra lettem figyelmes.. A k√©pen l√°that√≥ pasas √ľv√∂lt√∂tt a fiammal, hogy hol √°ll vagy valami ilyesmi√©rt..

rohantam √©s azt ord√≠tottam, hogy kiskor√ļ, te √°llat.. M√©g tov√°bb √ľv√∂lt√∂tt velem is, majd szitkoz√≥dva lement a metr√≥hoz.. A gyerekem miatt hal√°lf√©lelmem volt...

persze, hogy felismerj√ľk a k√©pen.. Megjegyezt√ľk a pof√°j√°t..

sajnálom a hölgyet...