Illustration for article titled Gyereket is megtámadott a metró agresszív rémje

Újabb áldozattal beszélt a Cink. A fiút az anyja mentette meg a metróban.

Úgy tűnik, hogy a budapestieket hosszabb ideje rendszeresen terrorizáló, talán pszichés beteg lehet az a férfi, aki legutóbb a hármas metróban csapott le, erősen arcon ütve egy mit sem sejtve olvasó fiatal nőt.

Advertisement

Miután Kern Barbara hétvégi sztorija bejárta a magyar netet, a Cinknél jelentkezett egy áldozat, akit ugyanez a fickó pár napja majdnem belökött az autók közé egy Margit körúti zebránál. Itt olvashatod az erről szóló posztomat.

Advertisement

Most pedig az agresszor egy újabb korábbi célpontjával sikerült beszélnem. Z. esete a Keleti metrómegállójában történt. Az anya kiskorú, beteg fiával gyógykezelésre érkezett egy budapesti kórházba. A metróba leérve beállt a pénztárhoz jegyet váltani, a gyerek pár méterrel arrébb várta. Az odaérkező férfi a többi esethez hasonló módon, vagyis minden előzetes szóváltás nélkül vadul és megmagyarázhatatlanul ordítani kezdett a gyerekkel. A védelmére kelő anyát pedig lekurvázta és más trágárságokat zúdított rá, majd szikozódva lement a metróba és beszállt egy kocsiba. A nő így írta le az esetet:

minket is megtámadott a keletiben a metrónál.. Csak tanulságképpen írom le... Odaléptem a jegypénztárhoz, hátrahagyva pár méterre a fiamat.. Hatalmas ordításra lettem figyelmes.. A képen látható pasas üvöltött a fiammal, hogy hol áll vagy valami ilyesmiért..

rohantam és azt ordítottam, hogy kiskorú, te állat.. Még tovább üvöltött velem is, majd szitkozódva lement a metróhoz.. A gyerekem miatt halálfélelmem volt...

persze, hogy felismerjük a képen.. Megjegyeztük a pofáját..

sajnálom a hölgyet...

Share This Story

Get our newsletter