This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Gyalázkodva esett egymásnak Kálomista Gábor és Schilling Árpád

Epikus párbaj indul! A Fidesz-holdudvar legsuttyóbb beszólóembere kocsmai stílusban nekiment a rendezőnek, a Krétakör válaszol: szelfikkel és whatthefuckozással harcolna a sötétség ellen.

"Árpád ugat, ugat, ugat, ugat, ugat. Szóval azért tényleg, mit csinált ő már az életében, hogy ezeket elmondhatja?"

Advertisement

Ezeket nem egy leépült részeg mondta az Örsön egy talponálló előtt, hanem a Fidesz kultúrfenoménja, Kálomista Gábor filmproducer a Hír TV-ben, mert elfogadhatatlannak tartja, hogy Schilling Árpád, a Krétakör művészeti vezetője csak úgy nyilatkozgathat összevissza.

Kálomistát az izgatta fel, amit a rendező a Párt című előadásáról mondott az Indexnek ebben az interjúban.

Advertisement

A beszólást Schilling és a társulata nem hagyták szó nélkül, csináltak egy klipet, amiben a Kálomista-gyalázkodás azon részére reagálnak, miszerint

"tegy föl az a néző a kezét, aki kettőnél több Schilling-előadást látott már életében és abból legalább az egyik tetszett"

Advertisement

Azt szeretnék, hogy aki látott két Schilling-darabot, és az egyik legalább tetszett, az küldjön nekik egy kézfeltartós szefit a facebookjukra.

Őrület, tisztára mint két repper párvidala, a magasművészeti felhívás alatt valami what the fuck are you-szövegű szám megy, remélem lesz válaszkör is.

Share This Story

Get our newsletter