"Ki Viktort megbántja, nagy kést a hasába." Gyorsan reagáltak Mesterházyköteles ügyére. Fidesz = GYILKOSOK. És még alig kezdődött el a kampány!

Advertisement

Vadul osztják az MSZP-sek azt a húszmásodperces klipet, amelyiken állítólag Hamza Etelka egri kórházvédő és orbánista társai láthatók-hallhatók, amint egy rémisztó dalt énekelnek, miszerint

Viktor a vezérünk / senkitől nem félünk / míg egri lányok vagyunk. Míg Eger a mi hazánk / ott ringatott az anyánk / Ki Viktort megbántja / nagy kést a hasába / Míg egri lányok vagyunk.

Advertisement

Most, így öt-hatszor meghallgatva egészen szürreális ez a dal, nem is rémisztő, kifejezetten tetszik, csak ezt a míg-ezést nem értem. Mikor szűnnek meg egri lányoknak lenni? Ha jól egy fess Fidesz-nyugdíjas és egri asszonnyá teszi őket? Ezernyi kérdés egyetlen dalban! Én éppen ezért ezt a dalt küldeném az egrieknek sok szeretettel:

De az biztos, hogy az MSZP ebből a vicces hülyeségből éppen kötelesbeszéd-ügyet próbál fújni, Török Zsolt például ezzel a szöveggel tette ki a klipet az fb-re:

Fideszes aktivisták gyilkolni akarnak? Egy fidesznyik vezető sem határolódott el. De a fidesz adta ki a baltás gyilkost, és a fidesz-székházból is egy gyilkos dobálta ki az ott tüntető fiatalokat. Ezek ellenére sem állítanám, hogy a Fidesz a gyilkosok pártján áll, csak határolódjanak el!

Advertisement

Ez az elhatárolódási mánia egészen fantasztikus a magyar szocialistáknál. Ez valami szexuális függésnél is durvább dolog lehet. Progresszív magyar politikus előbb nézne végig egy elhatárolódást, mint egy jó filmet vagy meccset. Lehet, hogy egy házibuliban ügyesen kilesett kúrásnál is többet jelent nekik egy telivér elhatárolódás megtekintése? Na, ez aztán tényleg ijesztő!

Share This Story

Get our newsletter