This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Gusztustalansági rekord a Story címlapján: petefészek nőtt Vivi kezére

Illustration for article titled ​Gusztustalansági rekord a Story címlapján: petefészek nőtt Vivi kezére

Nálunk miért nem jóízű kúrásokról és részeg bulikról szól a bulvársajtó? A Story következő számában állítólag ingyen szövetminta lesz az ajándék Rippel Feri exfeleségétől.

Advertisement

Én bírom a csöcsöt is meg a gusztustalanságot, a gyerekekkel (meg felnőttekkel) is játszom néha olyat, hogy ki tud olyan undorítót mondani, hogy a többiek könyörgjenek, hogy abbahagyja. De amikor megláttam a korszerűen dekoltált Vivient a Story címlapján, a kivillanó kannáktól 2 centiméterre a PETEFÉSZEK A KEZÉN! felirattal, egészen rosszul kezdtem érezni magam. A másik cím - Ötös ikrek születhetnek a karjából! - sikeresen visszabillentett. Jó volt elképzelni, ahogy öt véres csecsemő rágja ki magát abból a vékonyka - bár a terhesség idején nyilván Schmuck Andornyira duzzadó karból.

Illustration for article titled ​Gusztustalansági rekord a Story címlapján: petefészek nőtt Vivi kezére
Advertisement

Ezek után belelapoztam az újságba, bent megkerestem a cikket, belekezdtem, majd hangos kiáltással azonnal abba is hagytam, megtaláltam ugyanis az egyik legerősebb nyitómondatot, amit magyar lapban valaha olvastam:

Ma is fájdalommal, sőt dühvel gondol vissza Rippel Feri exfelesége azokra az orvosokra, akik a kukába akarták dobni a petefészkét.

Advertisement

Inkább nyalogatnám egy dúla placentától véres lábszőrzetét, minthogy elolvassak még egy rohadt betűt ebből a cikkből - gondoltam magamban, és ennek megfelelően cselekedtem. Mivel dúlát nem találtam a szerkesztőségben, inkább abbahagytam az olvasást.

(Szegény szerencsétlen Vivien lett a magyar bulvársajtó Macedóniája. Csak Vivienként emlgetve kutya nem tudná, ki ő, a volt férje nevét viszont nem tartotta meg, így nem igazán nevezhetik Rippel Viviennek, a Story ezért "Rippel Feri exfelesége Vivien"-ként emlgetei, vagyis ő lett a celebipar "Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság"-a.)

Advertisement

Most már csak azon izgulok, hogy a Story következó számában Kiszel Tünde köldöszösze, Rékasi Károly sarokbőr-reszeléke vagy RFEV szövetmintája lesz-e a szóróajándék.

Share This Story

Get our newsletter