This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gundel Takács műsora belebukott az Orbán–Simicska-háborúba

Illustration for article titled Gundel Takács műsora belebukott az Orbán–Simicska-háborúba

Megszűnik a Maradj talpon!, a vetélkedőt egy Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég gyártotta.

Advertisement

A köztévébe is begyűrűző fideszes belháború legújabb áldozatáról a Blikk ír a mai cikkében, mely szerint egyik napról a másikra szüntették meg Gundel Takács Gábor vetélkedőjét. A műsort gyártó Hung-Istar Zrt. csak annyit ismert el, valóban pihentetik a vetélkedőt.

A közmédia sajtóosztálya azonban nem csak pihentetésről beszélt: "Az MTVA a Maradj talpon! című műsort szüneteltetni fogja, tekintettel arra, hogy a közmédia műsorstruktúrája a jövőben változni fog, és a vetélkedő már kevesebb érdeklődőt vonz játékosként" – írták, hozzátéve, hogy nem tudni, visszatér-e valaha a műsor.

Advertisement

Az is kiderült, hogy a világ legbénább műsorát, a Magyarország, Szeretlek!-et is a Hung-Istar gyártotta mostanáig, de ezt a köztévé átvette, és most már saját gyártású műsor lett. Megszólaltatta a lap Gundel Takács Gábort is, aki szomorú kicsit, de szerencsére lesznek egyéb feladatai, így a különböző sportműsorok, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Játék határok nélkül.

(via Blikk)

Share This Story

Get our newsletter