This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gucci Árpád után Szijjártó Péterre is lecsap az adóhatóság!

Illustration for article titled Gucci Árpád után Szijjártó Péterre is lecsap az adóhatóság!

Na jó, ez a lecsap nyilván túlzás, de azért elmerengtem rajta egy pillanatig, hogy milyen mókás lenne, ha a kinyírásra ítélt Vida Ildikó utolsó leheletével még helyre rakná ezt a két pasast.

Advertisement

Vagy legalább komoly borsokat törne-töretne az orruk alá. Az RTL híre szerint:

Vizsgálódik az adóhatóság Szijjártó Péterrel és Habony Árpáddal szemben. A külügyminiszter ellen a DK, a miniszterelnök tanácsadója ellen pedig az Együtt kezdeményezett vagyonosodási eljárást. Szijjártó Péter nem tud vizsgálatról. A miniszterelnökséget vezető miniszter pedig nem kommentálta a NAV intézkedését. Az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem árul el részleteket.

Advertisement

Habony Árpád jólétére rengeteg a példa, Szijjártó házáról pedig pláne mindenki tud.

Frissítés!

Posztunk megjelenése után nem sokkal az alábbi kommentárt kaptuk a Kükümtől:

A sajtóban megjelent valótlan állításokkal szemben az igazság az, hogy Szijjártó Péter ellen nem indított vagyonosodási eljárást a NAV. Ha lenne ilyen eljárás, azzal kezdődött volna, hogy Szijjártó Pétert erről levélben értesítik. Értesítés a NAV-tól nem érkezett, így határozottan állítható, hogy ilyen vizsgálat nem indult, nyilvánvalóan azért, mert a NAV nem talált okot a vizsgálat elindítására.

Share This Story

Get our newsletter