Illustration for article titled ​Gréczy: Egy szó nem igaz a Demokrata Ellenállásból

Karatéző progresszívekból álló utcai rohamcsapatot szervez Gyurcsány, a DK hatékony utcai poitizálását segítendő – írta a csepel.info. A DK szóvivője határozottan cáfol.

"Megkérdeztem, Csepelen mindenki tudja, hogy ezt a "kiadványt" Ábel Attila, csepeli alpolgármester szerkeszti... Egy szó nem igaz a cikkből."

Advertisement

Ezt reagálta Gréczy a Cink kérdéseire, amiket a Demokrata Ellenállásról tettünk fel. A csepel.info mevű, a maga fideszes vonalasságában egészen szórakoztató hírblogot tényleg a fideszes alpolgármester szerkeszti, ők írtak ma szenzációsnak szánt anyagot a kigyúrt demokratákból álló élcsapatról, ilyen bezedésekkel:

A Csepel.info úgy tudja, hogy a "Demokrata Ellenállás" csoport nevéhez méltóan elsősorban nem vékonyka liberális fiúcskákat toboroz, hanem kemény fellépésre képes, "elkötelezett és erős demokratákat". Informátorunk szerint a szituációs, jogi és önvédelmi gyakorlatokat is magába foglaló felkészítés már javában folyik, és az egyik szakértőnek P. Gézát, a csepeli DK tagját kérték fel.

Advertisement

Felhívnám a figyelmet a tudatos P. Gézázásra!

Share This Story

Get our newsletter