This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Görény üzenetet kapott a BMW-vel rokkant helyen parkoló kerekesszékes

Illustration for article titled Görény üzenetet kapott a BMW-vel rokkant helyen parkoló kerekesszékes

„Bárcsak láthatnám a kerekesszékedet!” - így kezdődik az üzenet, amit egy igazi jótét lélek hagyhatott Matt Milstead BMW-jének szélvédőjén. Milstead a mozgássérültek számára fenntartott helyen állt. Azért, mert éppen kerekesszékes rögbiedzésen volt.

Bárcsak láthatnám a kerekesszékedet! Kitalálom, férfi, 25-35 év közötti nagymenő férfi, aki azt hiszi, a seggénél fogta meg a világot. De lehet, hogy tévedek.

Advertisement

És tévedett is. Milstead, aki egyébként a hely TB-irodában dolgozik, egyszerűen nem érti, hogyan gondolhatta azt bárki, hogy csak úgy odapofátlankodik a parkolóhelyre. Valószínűleg még nem próbált meg parkolóhelyet keresni egy magyarországi bevásárlóközpontnál.

Illustration for article titled Görény üzenetet kapott a BMW-vel rokkant helyen parkoló kerekesszékes
Advertisement

Milstead felesége teljesen jogosan kiakadt az ismeretlen emberre és a következő nyílt levelet írta Facebookra:

Majdnem eltaláltad az életkort, igazából 36 éves, van szakmája és teljes állásban dolgozik.

Továbbá mind a négy végtagja sérült, ami azt jelenti, hogy a lábait és a kezeit sem tudja mozgatni, az utóbbin az ujjakat sem. Nincsen fogása.

Ha hajlandó vagy felajánlani a működő végtagjaidat az életed végéig a hatéves BMW-ért és a rokkantkártyáért cserébe, akkor biztos vagyok benne, hogy ő is belemenne a cserébe.

Miért vagy annyira biztos benne, hogy egy mozgássérült nem lehet egy lelkiismeretes dolgozó, aki sikeres és akinek egy jó autója van?

Advertisement

Milsteadék is belátják, hogy azért a történetben van egy jó adag irónia, mert végülis a levél írója azt hitte, valami jó és nemes dolgot cselekszik, csak éppen totálisan el volt tévedve. Van elég surmó, aki a mozgássérülteknek szánt parkolóhelyekre parkol be obszcén méretű autókkal, de ettől még nem kell feltételezni, hogy mindenki az. Főleg úgy, hogy a helyi tévé képei szerint Milstead a visszapillantón tartja a parkolásra jogosító igazolványát.

[Gawker]

Share This Story

Get our newsletter