This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gomba nőtt a távolsági buszon

Illustration for article titled Gomba nőtt a távolsági buszon

A Győr-Barbacs-Földsziget járaton utat tört magának a természet.

A Kisalföld több olvasója is fotózott gombát a Kisalföld Volán járatain, az egyikőjük azt írta, hogy:

Olyan észrevételt szeretnék megosztani Önökkel ami véleményem szerint felháborító. Tartok hazafelé a Kisalföld Volán Zrt. járatán és a buszon egyszer csak észrevettem hogy mellettem ott egy kisebb gomba telep. És ez a buszból nőtt ki. A busz burkoló műanyaga alól. Szeretném megosztani, hogy azért jó lenne néha napján takarítani is a buszt.

Advertisement

Én nagyjából a kilencvenes évek végén utaztam Volánbuszon, de akkor is csak Fejér megyéből Budapestre, akkor még nem lehetett látni ilyesmit, akkor még rend volt! Meg mondjuk pár buszsofőr, aki nem tudta az utat, egy ukrán utas, aki annyira álmos/részeg volt, hogy kidőlt a folyosóra, meg általában nagyon fura, mindent átható benzin- és testszag. Nade gomba?

Illustration for article titled Gomba nőtt a távolsági buszon
Advertisement

A Kisalföld kereste a Volánt, de még nem válaszoltak.

Nemrég a Szombathely-Budapest vonaton találtak gombát, bár legalább az diszkréten, az ülés alatt húzódott meg, nem pont ott, ahova a lábadat tennéd. Nem mintha az oké lenne!

Advertisement
Illustration for article titled Gomba nőtt a távolsági buszon

Bónusz szóvicc: gombamód szaporodnak az ilyen esetek!

Share This Story

Get our newsletter