Giorgio Moroder mesél magáról és az új Daft Punk albumról

Ezt végig sem nézem, mert annyira menő, hogy mindenkinek látnia kell. Májusban érkezik a Daft Punk új albuma, amiből eddig csak pici részleteket lehetett hallani, és azt is csak sejteni lehet, hogy hány darab és milyen hosszú számból fog állni. Erre ma a honlapjukon megjelent egy videó, amin az elektronikus zene bajuszkirálya, minden nyolcvanas évekbeli kokainparti aláfestőzenéjét szolgáltató Giorgio Moroder beszél a saját karrierjéről és arról, hogy mit várhatunk az új Daft Punktól.

Természetesen a legnagyobb sokk az, hogy Moroder már nem úgy néz ki, mint aki egy kokós yachtról szállt le éppen, hanem inkább hasonlít egy dél-német pékre, aki szeretne csendben megöregedni.

Advertisement

Már korábban is volt arról pletyka, hogyan is fog Moroder szerepelni az albumon, a videóból viszont már tuti lett. Egy dalban majd a saját karrierjéről mond el egy monológot, különböző technikájú mikrofonokba, amik életének különböző állomásait jelképezik.

Nekem egyszer volt nemhivatalos karácsonyfa-csúcsom a From Here To Eternity, szóval mondanom sem kell, hogy nagyon izgatott vagyok.

Share This Story

Get our newsletter