Az olasz divattervező szerint a plasztikai műtét egyszerűen hülyeség, a nők igenis merjenek szembenézni az öregséggel, a melegek meg ne öltözzenek úgy, mint egy meleg.

A nyolcvanéves Armani, aki az egyik legnagyobb név a divatszakmában, a Sunday Timesnak adott interjút, és ebben mondott jó pár meglepő dolgot. Így például azt, hogy a természetes és az egészséges külső híve:

“Nem szeretem az izmos fiúkat. Nem szabad túl sokat gyúrni! Szeretem, ha valaki egészséges, stramm, és odafigyel a testére, de nem fordít túl nagy figyelmet az izmaira” – mondta Giorgio Armani, akinek a divatcége ettől függetlenül rengeteg kigyúrt férfimodellt foglalkoztat, így a fenti képen látható Cristiano Ronaldót is.

A nyíltan meleg Armani (a képen lent középen) azt sem szereti, ha valakiről az öltözködése alapján ordít, hogy homoszexuális: “Amikor a homoszexualitást az extrémig fokozzák, és az illető azt üzeni a megjelenésével, hogy ‘á, tudd meg, hogy homoszexuális vagyok’, ehhez semmi közöm. Egy férfi legyen férfi” – mondta.

A nők sem maradhattak ki: “A plasztikai műtét hülyeség. Egy kicsi mellnek nem kell nagynak lenniük” – mondta a divatcézár, aki kiállt a természetes szépség mellett: “Szívesebben nézek egy természetes nőt. A nők legyenek bátrak szembenézni az öregséggel, és ne akarjanak kétségbeesetten fiatalabbnak tűnni a koruknál.”

Advertisement

A múlt hónapban a szintén olasz és szintén meleg Domenico Dolce okozott botrányt azzal, hogy “műanyag” bébiknek nevezte a mesterséges megtermékenyítéssel született csecsemőket, és szót emelt a gyerekeket nevelő melegpárok ellen is.

Fotó: AP Images