Illustration for article titled Get used to it, bazd meg

Vicces elolvasni, hogyan látja a magyarokat egy , a felesége révén idekeveredett, nyámnyila, de vicces dél-kaliforniai fickó. A belsőségekkel teli kondérből felmerülő disznófejnél is jobban sokkolta, hogy a magyarok a “hogy vagy?” kérdésre elkezdenek panaszkodni. És van olyan vécé, amiben megnézheted a kakádat!

Advertisement

A dél-kaliforniai Colm néhány rövidebb látogatás után nemrég Magyarországra költözött a feleségével , ami a “9 kultúrsokk, amin az amerikaikak átesnek Magyarországon” című vicces poszthoz vezetett, aminek a humora mondjuk az Apádra ütök című filméhez hasonlítható.

Colm 9 kultúrsokkja a következő:

  1. Disznóvágás - Feljött a disznófej a felszínre.
  2. Mindenki cigizik - Dél-Kalifornia szülötte meghökkent, amikor tátott szájjal hever a fogrvosnál, akinek csöngött a mobilja, mire a nő egyrészt felvette, másrészt, ha már úgysem a szájában turkált, egyből rágyújtott, a füstöt meg kifújta az ablakon. De mindeközben csodás munkát végzett potom 20 dollárért - jegyzi meg Colm.
  3. Az étel a legfontosabb a magyaroknak - Dél-Kaliforniában megmikróztak valami szart és kész volt az ebéd, a magyaroknál meg állandóan a következő étkerzésről szól a szöveg és óriási a trakta. A megoldás az lehet, hogy a feleség családja vidéki.
  4. Látszik a szar a vécében - Igen, egy nyugati partit az is sokkol, hogy némely itteni vécécsészének olyan a formája belül, hogy a kaka nem süllyed el rögtön, hanem megtekinthető annak, aki az ilyet szereti. De Colm legalább gyanítja, hogy az ok nem a perverzitás, hanem a felcsapó cunami elkerülése lehet.
  5. Nehéz nyelv a magyar - tíz éve próbálkozik, de kifog rajta.
  6. Pesszimisták, közvetlenek és indulatosak vagyunk - Ha Kaliforniában “Hogy vagy?”-gyal köszönnek, a válasz általában “Jól. És te?”, míg a magyarokból erre panaszáradat szakad ki.
  7. A gyalogosok nem kapják meg az elsőbbséget - hősünk többször majdnem meghalt, mert az hitte, Kaliforniában van, ahol az autók mindig megállnak a gyalogosnak.
  8. Pálinka - Megöl, és még a nagymamák is ezt diktálják beléd, azt állítva, hogy bármire jó a fejfájástól a menstruációig.
  9. Szinkronizált filmek - Jött Schwarzenegger és nem vicces osztrák kiejtéssel beszélt! De a Frédi-Béni annál csodálatosabb.
Advertisement

Az angol nyelvű eredeti itt olvasható, a posztom címe ebből vett idézet.

Advertisement

(Illusztrácó: matula.hu)

Share This Story

Get our newsletter