Gazda nem találta meg a rést Arany lábai között

Nem akartalak benneteket fárasztani a Dunaúvárosban zajló D1/B-s junior-világbajnoksággal, kit érdekel az ilyen korosztályos vetélkedés a szubkultúrán kívül, gondoltam, ráér akkor, amikor a feljutásért játszunk majd. Hát egy kicsit másképpen történt ez most sajnos.

Azaz a jégkorongban sem mindig minden fenékig tejfel, nemcsak a női kézilabdában.

Advertisement

Az történt, hogy a vasárnap kezdődött torna első meccsét büntetőkkel megnyertük ugyan a lengyelek ellen – Remigiusz Gazda hibájának is köszönhetően, amelyet a címben olvasható módon énekelt meg a jk-blog tudósítója –, azóta azonban buktunk hármat, sorban a franciák, az ukránok és a kazahok ellen, és holnap a kiesés elkerülése végett játszunk a japánokkal. Pedig ez a mostani juniorcsapat sokra hivatott társaság, fasza kis évjárat, a jövő reménységei, és elég ügyesen is mentek a fiúk minden meccsen, csak aztán különböző fegyelmezetlenségek miatt a vége rendre félresikerült.

Na de sebaj, tanulni kell a hibákból!

Remélem, a japánok azért el lesznek intézve. A kézilabdához visszatérve, ott a példa, elment egy csomó meccs bután, aztán a norvégokat csak sikerült elkapni – amikor már talán senki sem várta –, és legalább az ötödik helyért játszhatunk. Mert a sportban mindig van visszaút.

Mondjuk a D2/A-ból is, de az azért nem esne jól.

Fotó: Mudra László/MJSZ

Share This Story