This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?

Illustration for article titled Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?

Ha jól látom, egy Orosz által népszerűsített katolikus bíborosi zokniban hentereg a kádban, viszkivel a kézben, pálmákkal a háttérben a – talán – leggazdagabb magyar ember.

Advertisement

Időről időre meg szoktam nézni Gattyán György instagramját, mert egyszerre vicces és szívmelengető dolog tudni, hogy a legsikeresebb honfitársunk igazából egy nagyarcú nyolcéves a második béből, aki szünetben fejhangon vonyít, hogy bibibíí, az enyém hatgombos, számológépes és háromféle játék van rajta.

Advertisement

Nálam szőr óra, bőr perc és csont másodperc, és imádom a kivagyiskodva feszítős fotókat, márpedig Gattyán ennek a műfajnak a Paganinije.

Most azért néztem rá, mert Ildi, régi cinkes kollégánk kiposztolta a milliárdoshumornak ezt a The Hunger Games :) szöveggel kiposztolt kis remekét:

Illustration for article titled Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?
Advertisement

De a fentebb látható újabb kép még jobban tetszett a csaptelepe előtt piával pózoló Gattyánról. Volt rajta valami nyugtalanítóan ismerős. Pár másodperc alatt rájöttem, olyan zoknit hord, mint Orosz Péter. És mint a római pápa és a bíborosok nagy része. Péter remek posztban mesélte el a húsz eruóért pornómilliárdok nélkül is beszerezhető spéci kiegészítő sztoriját, aminek ezek szerint nemcsak én voltam lelkes olvasója, hanem Gattyán is. Remélem, a helyes következtetést vonta le a cikkből, és megépíttetti magának legalább a Vatikán egyik szárnyát a golfpálya mellé.

Share This Story

Get our newsletter