Ha j√≥l l√°tom, egy Orosz √°ltal n√©pszerŇĪs√≠tett katolikus b√≠borosi zokniban hentereg a k√°dban, viszkivel a k√©zben, p√°lm√°kkal a h√°tt√©rben a ‚Äď tal√°n ‚Äď leggazdagabb magyar ember.

IdŇĎrŇĎl idŇĎre meg szoktam n√©zni Gatty√°n Gy√∂rgy instagramj√°t, mert egyszerre vicces √©s sz√≠vmelengetŇĎ dolog tudni, hogy a legsikeresebb honfit√°rsunk igaz√°b√≥l egy nagyarc√ļ nyolc√©ves a m√°sodik b√©bŇĎl, aki sz√ľnetben fejhangon vony√≠t, hogy bibib√≠√≠, az eny√©m hatgombos, sz√°mol√≥g√©pes √©s h√°romf√©le j√°t√©k van rajta.

N√°lam szŇĎr √≥ra, bŇĎr perc √©s csont m√°sodperc, √©s im√°dom a kivagyiskodva fesz√≠tŇĎs fot√≥kat, m√°rpedig Gatty√°n ennek a mŇĪfajnak a Paganinije.

Most azért néztem rá, mert Ildi, régi cinkes kollégánk kiposztolta a milliárdoshumornak ezt a The Hunger Games :) szöveggel kiposztolt kis remekét:

Advertisement

De a fentebb l√°that√≥ √ļjabb k√©p m√©g jobban tetszett a csaptelepe elŇĎtt pi√°val p√≥zol√≥ Gatty√°nr√≥l. Volt rajta valami nyugtalan√≠t√≥an ismerŇĎs. P√°r m√°sodperc alatt r√°j√∂ttem, olyan zoknit hord, mint Orosz P√©ter. √Čs mint a r√≥mai p√°pa √©s a b√≠borosok nagy r√©sze. P√©ter remek posztban mes√©lte el a h√ļsz eru√≥√©rt porn√≥milli√°rdok n√©lk√ľl is beszerezhetŇĎ sp√©ci kieg√©sz√≠tŇĎ sztorij√°t, aminek ezek szerint nemcsak √©n voltam lelkes olvas√≥ja, hanem Gatty√°n is. Rem√©lem, a helyes k√∂vetkeztet√©st vonta le a cikkbŇĎl, √©s meg√©p√≠ttetti mag√°nak legal√°bb a Vatik√°n egyik sz√°rny√°t a golfp√°lya mell√©.