Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?

Illustration for article titled Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?

Ha jól látom, egy Orosz által népszerűsített katolikus bíborosi zokniban hentereg a kádban, viszkivel a kézben, pálmákkal a háttérben a – talán – leggazdagabb magyar ember.

Advertisement

Időről időre meg szoktam nézni Gattyán György instagramját, mert egyszerre vicces és szívmelengető dolog tudni, hogy a legsikeresebb honfitársunk igazából egy nagyarcú nyolcéves a második béből, aki szünetben fejhangon vonyít, hogy bibibíí, az enyém hatgombos, számológépes és háromféle játék van rajta.

Advertisement

Nálam szőr óra, bőr perc és csont másodperc, és imádom a kivagyiskodva feszítős fotókat, márpedig Gattyán ennek a műfajnak a Paganinije.

Most azért néztem rá, mert Ildi, régi cinkes kollégánk kiposztolta a milliárdoshumornak ezt a The Hunger Games :) szöveggel kiposztolt kis remekét:

Illustration for article titled Gattyán pornómilliárdos Orosz Péter kottájából öltözködik?
Advertisement

De a fentebb látható újabb kép még jobban tetszett a csaptelepe előtt piával pózoló Gattyánról. Volt rajta valami nyugtalanítóan ismerős. Pár másodperc alatt rájöttem, olyan zoknit hord, mint Orosz Péter. És mint a római pápa és a bíborosok nagy része. Péter remek posztban mesélte el a húsz eruóért pornómilliárdok nélkül is beszerezhető spéci kiegészítő sztoriját, aminek ezek szerint nemcsak én voltam lelkes olvasója, hanem Gattyán is. Remélem, a helyes következtetést vonta le a cikkből, és megépíttetti magának legalább a Vatikán egyik szárnyát a golfpálya mellé.

Share This Story

Get our newsletter