Kasza Tibor ut√°n pedig k√∂vetkezzen az ellenkezŇĎ p√≥lust k√©pviselŇĎ Puzs√©r R√≥bert v√©lem√©nye Kucsera-√ľgyben. Vesszen a nagy nemzeti k√©pmutat√°s!

A kajakos a mai Blikkben sz√≥rt hamut a fej√©re, √©s k√©rt eln√©z√©st mindenkitŇĎl: ‚ÄúTiszt√°ban vagyok azzal, hogy mekkora k√°rokat okoztam a kajak-kenu sport√°gnak, egy √©leten √°t sz√©gyellni fogom magam. Megb√°ntottam a csal√°domat is, tŇĎl√ľk is eln√©z√©st k√©rek‚ÄĚ ‚Äď mondta Kucsera G√°bor.

Az √ľgy az√©rt is k√©nyes, mert n√°lunk komoly hagyom√°nya van a drogokkal kapcsolatos √°lszentesked√©snek, ami annyira kibor√≠totta Puzs√©rt, hogy neki is ment mindenkinek a facebookj√°n, aki √≠t√©lkezik Kucsera f√∂l√∂tt:

G√°bor! A kokain egy hitv√°ny, √°rtalmas eg√≥-pumpa. Ink√°bb f√ľvezz√©l! Abba m√©g nem halt bele senki. A nyilv√°nos vezekl√©st meg felejtsd el!

I. Senkinek semmi k√∂ze ahhoz, hogy mivel t√∂lt√∂d az arcodat meg a szabadidŇĎdet. Te azt a kokaint nem teljes√≠tm√©nyn√∂vel√©sre haszn√°ltad, nem csalni akart√°l vele, √ļgyhogy mindenki feldughatja mag√°nak a nyomorult v√©lem√©ny√©t.

II. Ebben az orsz√°gban mindenki tol valamit. A politikusok meg a c√©gvezetŇĎk legink√°bb kokaint. Tov√°bb√° alkoholt, koffeint, nikotint, pin√°t √©s hatalmat. Szigor√ļan nagy d√≥zisokban. Ezt v√°gd az √ļjs√°g√≠r√≥k pof√°j√°ba! Meg azt, hogy tucatj√°val tudn√°d sorolni a k√∂zszereplŇĎk neveit, akik sz√≠vj√°k a cs√≠kot a pesti √©jszak√°ban.

III. F√∂rtelmes k√©pmutat√°s, ami a kokainoz√°sod kapcs√°n zajlik. √Čpp, mint az √©lsport szents√©ge. Ne vedd magadra! Most √©ppen rajtad demonstr√°lja a f√©l orsz√°g, hogy milyen j√≥zan, √©s mennyire k√°d√°ri. Azt√°n bebaszik, √©s lecsapja az asszonyt.

Ne szolg√°ld ki a hi√©n√°kat! Ne assziszt√°lj a nagy nemzeti k√©pmutat√°shoz! Ne hagyd, hogy tort √ľlj√∂n rajtad a sok gy√∂k√©r, aki √©lvezettel tapos meg b√°rkit, csak v√©gre pogrom legyen!

Advertisement

H√°t, biztosan lesz, akinek a Kasza-f√©le ‚Äúnem √≠t√©lkezem, de kioktatlak‚ÄĚ hozz√°√°ll√°s a szimpatikusabb, de t√©nyleg vicces, hogy Kucsera-√ľgyben annak is v√©lem√©nye van, aki sose n√©zett v√©gig egy kajakversenyt sem.