This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél!

Illustration for article titled Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél!

Kasza Tibor után pedig következzen az ellenkező pólust képviselő Puzsér Róbert véleménye Kucsera-ügyben. Vesszen a nagy nemzeti képmutatás!

Advertisement

A kajakos a mai Blikkben szórt hamut a fejére, és kért elnézést mindenkitől: “Tisztában vagyok azzal, hogy mekkora károkat okoztam a kajak-kenu sportágnak, egy életen át szégyellni fogom magam. Megbántottam a családomat is, tőlük is elnézést kérek” – mondta Kucsera Gábor.

Advertisement

Az ügy azért is kényes, mert nálunk komoly hagyománya van a drogokkal kapcsolatos álszenteskedésnek, ami annyira kiborította Puzsért, hogy neki is ment mindenkinek a facebookján, aki ítélkezik Kucsera fölött:

Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél! Abba még nem halt bele senki. A nyilvános vezeklést meg felejtsd el!

I. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel töltöd az arcodat meg a szabadidődet. Te azt a kokaint nem teljesítménynövelésre használtad, nem csalni akartál vele, úgyhogy mindenki feldughatja magának a nyomorult véleményét.

II. Ebben az országban mindenki tol valamit. A politikusok meg a cégvezetők leginkább kokaint. Továbbá alkoholt, koffeint, nikotint, pinát és hatalmat. Szigorúan nagy dózisokban. Ezt vágd az újságírók pofájába! Meg azt, hogy tucatjával tudnád sorolni a közszereplők neveit, akik szívják a csíkot a pesti éjszakában.

III. Förtelmes képmutatás, ami a kokainozásod kapcsán zajlik. Épp, mint az élsport szentsége. Ne vedd magadra! Most éppen rajtad demonstrálja a fél ország, hogy milyen józan, és mennyire kádári. Aztán bebaszik, és lecsapja az asszonyt.

Ne szolgáld ki a hiénákat! Ne asszisztálj a nagy nemzeti képmutatáshoz! Ne hagyd, hogy tort üljön rajtad a sok gyökér, aki élvezettel tapos meg bárkit, csak végre pogrom legyen!

Advertisement

Hát, biztosan lesz, akinek a Kasza-féle “nem ítélkezem, de kioktatlak” hozzáállás a szimpatikusabb, de tényleg vicces, hogy Kucsera-ügyben annak is véleménye van, aki sose nézett végig egy kajakversenyt sem.

Share This Story

Get our newsletter