This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

G. Fodor Gáborék humora: lerománozták a Cinket a ma indult kormánylapban

Illustration for article titled G. Fodor Gáborék humora: lerománozták a Cinket a ma indult kormánylapban

Most küldte el valaki a posztot, amit rólam írt a kormány és Habony Árpád most indult lapja, a 888. A fiatalos kormánybloggerek szerint románozni vicces.

Advertisement

Máris leckét kaphattam abból, hogy milyen is a korszerű, fiatalos kormányhumor. Most küldte el Boros András egy 888.hu-s poszt linkjét, amit még szeptember 3-án írtak, de csak most élesítették az egész szájttal együtt. (A főoldalról nem lehet megtalálni a cikket, ő is úgy kapta valakitől.)

Advertisement

A poszt - a címe az, hogy “Indul a Szily Laci gyakornoki program” - önmagában is nagyon vicces, hiszen arról szól, hogy megszűnt a Cink és ők szívesen felvesznek magukhoz gyakornoknak, hogy vigyem nekik a kávét és pucoljam a vécéjüket.

Imádom az ültetvényeshumort, nagyot nevettem rajta.

De még sokkal nagyobbat, amikor megláttam, hogy egy cinkes posztomból átvett fotóm alá azt írták forrásnak, hogy cink.ro. Érted, román!

Advertisement

Tök szerencse, hogy nem voltak UEFA-ellenőrök a szerkesztőségükben, mert még zárt kapus meccset rendeltek volna el, vagy akár pontot is levonhattak volna a 888-tól.

(Hogy mi ez a 888? Ma korábban ezt posztoltam róla.)

Advertisement

Egy dologban bizonytalanodtam el: lehetséges, hogy a 888 szerkesztősége a Groupama Flórián Arénában van?

Share This Story

Get our newsletter