​G. Fodor Gábor egy íjász, aki csak a legjobb tanítványaira céloz

Illustration for article titled ​G. Fodor Gábor egy íjász, aki csak a legjobb tanítványaira céloz

Orbán nagyhatalmú tanácsadója, aki egyetemen tanít, olvasta a Cink posztját arról, hogy milyen osztályzatokat kapott a diákjaitól, és túl jónak tartja a saját jegyét.

Advertisement

Bevallom, hogy én nem valódi tanárértékelésnek, hanem puszta ironizálásnak, illetve oltogatásnak vettem a Mark My Professor nevű tanárértékelő weboldalon a következő véleményt a századvéges, Orbán Viktorba szerelmes G. Fodor Gábor tanárként nyújtott teljestményéről:

A hallgatók többsége finoman szólva sem kedveli,de ő ezt élvezi. Valamiben neki is ki kell tűnnie. Nekem túl Férfias.

Advertisement

Most kiderült, hogy ez egy igazi diák, aki pont azt érzi, amit maga G. Fodor is gondol. A 2,8-as átlaggal álló kedvenc bloggerem ugyanis a következőt posztolta:

A politikai nevelés nem demokratikus. Jóllehet elvileg bárki részesülhet belőle, de csak a keveseket - a legjobbakat vagy a legalkalmasabbakat - célozza meg. Ahogy az íjász is a legkisebb kört veszi célba. Még mindig indokolatlanul magas a pontszámom…

Advertisement

Most nem lennék G. Fodor tanítványainak a helyében! A tanár úr ugyanakkor a jelek szerint igazi konzervatív punk, aki szereti megköpdösni a saját közönségét.

Külön vicces, hogy mindezt Vágó Gábor LMP-s képviselő mikroblogján láttam meg, aki azt is elmeséli, egykori tantványaként hogyan szólt be G. Fodornak a Tranzit fesztiválon, ami egy fideszes ifjúsági rendezvény:

Adalék: Idén Tranziton, bemutatkozott Gfodor,

mondom, hogy tanított engem,

ő exkuzált, hogy nem emlékszik,

én meg mondtam, hogy igaziból én sem emlékszem az óráira, mert ha bementem, akkor annyira követhetetlen volt, hogy amikor nem léptem le hamarabb, akkor bealudtam..

Share This Story

Get our newsletter