Orbán nagyhatalmú tanácsadója, aki egyetemen tanít, olvasta a Cink posztját arról, hogy milyen osztályzatokat kapott a diákjaitól, és túl jónak tartja a saját jegyét.

Bevallom, hogy én nem valódi tanárértékelésnek, hanem puszta ironizálásnak, illetve oltogatásnak vettem a Mark My Professor nevű tanárértékelő weboldalon a következő véleményt a századvéges, Orbán Viktorba szerelmes G. Fodor Gábor tanárként nyújtott teljestményéről:

A hallgatók többsége finoman szólva sem kedveli,de ő ezt élvezi. Valamiben neki is ki kell tűnnie. Nekem túl Férfias.

Most kiderült, hogy ez egy igazi diák, aki pont azt érzi, amit maga G. Fodor is gondol. A 2,8-as átlaggal álló kedvenc bloggerem ugyanis a következőt posztolta:

A politikai nevelés nem demokratikus. Jóllehet elvileg bárki részesülhet belőle, de csak a keveseket - a legjobbakat vagy a legalkalmasabbakat - célozza meg. Ahogy az íjász is a legkisebb kört veszi célba. Még mindig indokolatlanul magas a pontszámom…

Advertisement

Most nem lennék G. Fodor tanítványainak a helyében! A tanár úr ugyanakkor a jelek szerint igazi konzervatív punk, aki szereti megköpdösni a saját közönségét.

Külön vicces, hogy mindezt Vágó Gábor LMP-s képviselő mikroblogján láttam meg, aki azt is elmeséli, egykori tantványaként hogyan szólt be G. Fodornak a Tranzit fesztiválon, ami egy fideszes ifjúsági rendezvény:

Adalék: Idén Tranziton, bemutatkozott Gfodor,

mondom, hogy tanított engem,

ő exkuzált, hogy nem emlékszik,

én meg mondtam, hogy igaziból én sem emlékszem az óráira, mert ha bementem, akkor annyira követhetetlen volt, hogy amikor nem léptem le hamarabb, akkor bealudtam..