Egy l√°ny titokban lefilmezte, ahogy hordj√°k a backstage-be a kisl√°nyokat a tal√°lkoz√≥ra egy S√£o Paulo-i koncert elŇĎtt.

Egyébként ez a koncert volt az, ahol Biebert fejbedobták egy vizespalackkal.

Nagyon vicces a videóban látni, ahogy egy szekus odaviszi Justinnek a tinilányt, kattan a fotó, egy másik szekus elrántja onnan, a harmadik meg kitessékeli a sátorból.

Tess√©kel√©srŇĎl jut eszembe, h√©tv√©g√©n Biebert megpr√≥b√°lt√°k egy lepel alatt kicsemp√©szni egy ri√≥i kupler√°jb√≥l, de siker√ľlt annyira b√©n√°n tartania a lepedŇĎt, hogy kil√°tszott a csukl√≥tetov√°l√°sa. Az √©nekes √≥r√°kat t√∂lt√∂tt a Centauros nevŇĪ bord√©lyban, azt√°n beugrott k√©t csajjal egy aut√≥ba.

Advertisement

Az aut√≥ pedig a sz√°llod√°j√°ba vitte, ahonnan k√©sŇĎbb kirakt√°k az eg√©sz pereputty√°t. Az √©nekes st√°bja azt √°ll√≠totta, hogy az√©rt, mert rajong√≥k hada rohanta meg a hotelt, m√°s forr√°sok szerint meg pont a st√°b volt az, aminek a tagjai napokig csak k√°bsziztak meg buliztak meg csapt√°k a ramazurit.

Egy h√©ttel az eg√©sz ri√≥i √ľgy elŇĎtt pedig elterjedt a h√≠r, hogy Bieber megvett egy panamai sztript√≠zt√°ncost kil√≥ra 500 doll√°r√©rt √©s hazavitte a sz√°llodai szob√°j√°ba. Ott a nŇĎ szerint csak sz√≠vtak, azt√°n mindenki ment a maga √ļtj√°ra.

Advertisement

[Twitter/juliaurizzi]