This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Futópadot nyert a lábatlan nő

Az egyik legrégebbi amerikai tévés kvízműsorból kivágták a közönség döbbent reakcióit.

Advertisement

A The Price Is Right című, sok évtizedes múltra visszatekintő műsorban árucikkek árát kell megtippelni, és ennek a keddi adásában szerepelt a kerekesszékes Gabrielle Perez is, aki 2004-ben egy balesetben elveszítette mindkét lábát.

A stúdióban jelenlévő vendégek viszont érthetően meglepődtek, amikor Perez nyereménye egy vadiúj futópad volt, ám a CNN szerint a műsorból a meglepődés hangjait kivágták:

Advertisement

Perez szerint a legmegdöbbentőbb a műsor dolgozóinak reakciója volt: “Azt hittem, az egész egy nagy vicc” – mondta nevetve. “De az ő örömükben és tapsukban semmi ironikus nem volt.” Hiába volt döbbent csend a nézőtéren, ezt kiszerkesztették a műsorból: “A CBS-nél pedig mindenki őszintén boldog volt, hogy nyertem.”

A műsor szóvivője szerint a stúdióban jelenlévők közül bárki játszhat, a nyereményeket pedig még a műsor előtt kiválasztják, amikor még nem ismert a versenyzők kiléte.

Advertisement

Szerencsére Perez láthatóan jól kezelte a szituációt, és a futópadot is megtartja, a lakásában használja majd bútorként. Pedig akár el is adhatná, hiszen nem olcsó: 2.400 dollár (több mint 600 ezer Ft).

(via Gawker)

Share This Story

Get our newsletter