Minden botr√°nyvide√≥ akkor fut be igaz√°n, amikor t√∂rlik valamelyik szolg√°ltat√≥r√≥l. Ez t√∂rt√©nt most az Orb√°n-l√°nyos klippel is, amit a 444-esek k√©sz√≠tettek, √©s val√≥sz√≠nŇĪleg sokan csak az elt√°vol√≠t√°s ut√°n √©rtes√ľltek a l√©tez√©s√©rŇĎl. Akinek most gondot okozna elszaladni egy f√ľles√©rt, vagy lass√ļ a nete, az ne f√°radjon vele, hogy megn√©zi, t√©nyleg nincs semmi l√°tnival√≥ rajta.

Ugyanilyen partyk√©pekkel, vide√≥kkal van tele a net √©s egy rak√°s zenei t√©v√©, ilyen m√≥don val√≥sz√≠nŇĪleg a f√©l YouTube-ot le lehetne t√∂r√∂lni, ezzel egyidŇĎben alighanem √©pp ilyen felv√©telek miri√°djai k√©sz√ľltek a BalatonSoundon.

Mindenesetre rossz lehet √ļgy bulizni, hogy ha √©szreveszed, hogy vesz valaki, akkor nem belemsolyogsz vagy egy h√ľlye fejet v√°gsz a kamer√°ba, esetleg √°tkarolod a pasid √©s p√≥zolsz, hanem k√©nytelen vagy a tenyereddel eltakarni azt.

Egy√©bk√©nt meg sim√°n el tudom k√©pzelni, hogy csak valami t√ļlbuzg√≥ rajong√≥ nyavalygott a Google-n√©l, akik pedig jobb a b√©kess√©g alapon ink√°bb √∂ncenz√ļr√°ztak.

FRISS√ćTVE: Mint Hammer jelezte, viszaker√ľlt a vide√≥ a YT-ra. Most m√°r t√©nyleg nincs itt semmi l√°tnival√≥, tess√©k k√©rem oszolni.

Advertisement