Megirigyelte Deutsch Tam√°st√≥l a 'ki a fasz az a Thomas Meli√°t" √©s lebarmozta McCaint. Az √∂ntudatos fidesznyal√≥ szerint John McCain nem volt olyan j√≥ szen√°tor, mint ŇĎ a fotelbŇĎl, f√©lp√°ly√°r√≥l, a kapunak h√°ttal.

A korm√°ny pincsijei k√∂z√ľl mindig a politol√≥gus palotakuty√°k a leghumorosabbak. Fricz Tam√°s Deutsch n√©pszerŇĪs√©g√©n k√≠v√ľl megirigyelhette G. Fodor G√°bor mai bomlott szabadvers√©t is, ez√©rt trollparodiz√°l√°ssal v√°gott vissza. Az ismert Fidesz-propagandist√°nak a Magyarorsz√°gra l√°togat√≥ John McCain amerikai szen√°tor kritikus, Fricz keny√©rad√≥ gazd√°it csipkedŇĎ megjegyz√©sei f√°jtak, ez√©rt ellent√°mad√°sba lend√ľlt a blogj√°ban. M√©ghozz√° igazi oldschool "ez neked egy cikk???!!"-st√≠lusban:

De az√©rt m√©gis, tegy√ľnk n√©h√°ny vill√°mgyors megjegyz√©st John McCain szen√°tor teljes√≠tm√©nye kapcs√°n. Nos, ez a teljes√≠tm√©ny nem volt kiemelkedŇĎ.

Igen, ez a McCaint √≠zekre szedŇĎ poszt bevezetŇĎ ut√°ni elsŇĎ mondata. Kem√©ny, pontos, k√≠m√©letlen, frapp√°ns. Csak√ļgy, mint a cikk klasszikusan argument√°l√≥ c√≠me:

John McCain szenátor jött, látott és baromságokat beszélt

Haha, ezt j√≥l megkaptad amcsi seggfej, h√ļzz√°l haza f√∂ldimogyor√≥t misk√°rolni, te akkora h√ľlye vagy, hogy fogadjunk, m√©g agyat sem tudsz mŇĪteni emailben.

Advertisement

update:

Lattmann Tam√°s ismert nemzetk√∂zi jog√°sz vicces lend√ľlettel tette helyre az fb-n Friczet √©s a nevets√©ges t√°rgyi t√©ved√©seit: