Van √©rtelmetlenebb p√∂css√©g, mint hogy nem szelfizheted le magad a szavaz√≥f√ľlk√©ben? Ma nem tal√°ltam enn√©l nagyobb h√ľlyes√©get, √ļgyhogy ha van kedved szab√°lytalankodni, tarts vel√ľnk! A b√°lintant√≥niing sosem volt ilyen durva √©lvezet!

Eleve erŇĎs dolog azt mondani, hogy nem fot√≥zhatod le magad, ahol akarod. √Čn nem mindig akarom, de ha ilyet mondanak, egyszerŇĪen viszketni kezd a szelfizŇĎujjam.

Az m√©g valamennyire √©rteni v√©ltem, hogy a v√°laszt√°si bizotts√°g √°ll√°sfoglal√°sa szerint a szavaz√≥lapunkat √©s a szavazatunkat nem fot√≥zhatjuk le. De hogy magunkat sem a f√ľlk√©ben, na, ez azt√°n a vil√°g vicce, legink√°bb az√©rt, mert annyira nincs semmi jelentŇĎs√©ge, hogy ezt tiltani t√©nyleg csak valami port√°slelkŇĪ szerencs√©tlennek juthat esz√©be.

√ögyhogy term√©szetesen lefot√≥ztam magam abban a pillanatban, amikor √©ppen az egyik fŇĎpolg√°rmester-jel√∂ltet ikszeltem be. Rem√©lem √°t√ľt, hogy csak m√≠meltem az orgazmust, mert a dolog kicsit sem okozott √∂r√∂met. De a l√©nyeg, hogy ott j√°rtam. Egy√©bk√©nt, azt hiszem, nincs ilyen furcsa dobozfejem, tal√°n a politikai aktivit√°s hozta elŇĎ a m√©lyen bennem rejlŇĎ dobozt.

Advertisement

Ha te is szavazt√°l, √©s h√ľlyes√©gnek tartod a szelfitilt√°st, kommenteld be alulra a bizony√≠t√≥ erejŇĪ k√©pedet, √©s ha van kedved hozz√°, azt is √≠rd meg p√°r sz√≥ban, milyen volt szavazni.