A tegnapi neh√©zkes brazil √©s brav√ļros kolumbiai gyŇĎzelem ut√°n ma folytat√≥dik a vil√°gbajnoks√°g egyenes kies√©se szakasza, j√∂n a harmadik √©s a negyedik nyolcadd√∂ntŇĎ. J√≥ √©s kev√©sb√© j√≥, latin-amerikai √©s eur√≥pai csapatok csapnak √∂ssze.

Este 6-kor Hollandia‚ÄďMexik√≥. Hollandia eddig veretlen√ľl menetel a vil√°gbajnoks√°gon, a tal√°n legeml√©kezetesebb meccset ŇĎk j√°tszott√°k, amikor 5-1-re al√°zt√°k az egy√©bk√©nt gyenge c√≠mv√©dŇĎ spanyolokat. A torna nagy es√©lyes√©nek sz√°m√≠t√≥ v√°logatott Mexik√≥val csap √∂ssze, akik eddig csak Braz√≠li√°val ikszeltek, a horv√°tokat √©s Kamerunt sim√°n legyŇĎzt√©k.

Este 10-kor Costa Rica‚ÄďG√∂r√∂gorsz√°g. Costa Rica nekem a vb egyik nagy meglepet√©se, ugyanis annak ellen√©re, hogy kor√°bban soha sem hallottam a focijukr√≥l, a csoportjukban elkalap√°lt√°k a tegnap kiesett Uruguayt 3-1-re, √©s nyertek Olaszorsz√°g ellen is. A g√∂r√∂g√∂k egy Elef√°ntcsontpart elleni gyŇĎzelemmel, egy d√∂ntetlennel √©s egy veres√©ggel jutottak tov√°bb, h√°rom csoportmeccs√ľk√∂n √∂sszesen k√©t g√≥lt siker√ľlt r√ļgniuk, h√°rmat kaptak. Ezt sajnos nem tudom n√©zni este, viszont ti k√∂vess√©tek figyelemmel, hiszen tudj√°tok, a labda g√∂mb√∂lyŇĪ, a meccs 90 perc! Ha nincs hosszabb√≠t√°s.

Vannak tippjeitek?