Folytatódnak a nyolcaddöntők, Latin-Amerika és Európa csap ma össze

A tegnapi nehézkes brazil és bravúros kolumbiai győzelem után ma folytatódik a világbajnokság egyenes kiesése szakasza, jön a harmadik és a negyedik nyolcaddöntő. Jó és kevésbé jó, latin-amerikai és európai csapatok csapnak össze.

Este 6-kor Hollandia–Mexikó. Hollandia eddig veretlenül menetel a világbajnokságon, a talán legemlékezetesebb meccset ők játszották, amikor 5-1-re alázták az egyébként gyenge címvédő spanyolokat. A torna nagy esélyesének számító válogatott Mexikóval csap össze, akik eddig csak Brazíliával ikszeltek, a horvátokat és Kamerunt simán legyőzték.

Advertisement

Este 10-kor Costa Rica–Görögország. Costa Rica nekem a vb egyik nagy meglepetése, ugyanis annak ellenére, hogy korábban soha sem hallottam a focijukról, a csoportjukban elkalapálták a tegnap kiesett Uruguayt 3-1-re, és nyertek Olaszország ellen is. A görögök egy Elefántcsontpart elleni győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel jutottak tovább, három csoportmeccsükön összesen két gólt sikerült rúgniuk, hármat kaptak. Ezt sajnos nem tudom nézni este, viszont ti kövessétek figyelemmel, hiszen tudjátok, a labda gömbölyű, a meccs 90 perc! Ha nincs hosszabbítás.

Vannak tippjeitek?

Share This Story