Folytatnák az X-aktákat

Illustration for article titled Folytatnák az X-aktákat

A Fox amerikai tévécsatorna két vezetője – Dana Walden és Gary Newman – szerint már beszéltek is Chris Carterrel a sorozat folytatásáról.

Advertisement

Hiába vették át anno a kilenc évet megélt sorozat utolsó évadára új színészek a főszerepet – a Reyes és Doggett ügynököket alakító Annabeth Gish és Robert Patrick –, a folytatást a csatorna Mulderrel és Scullyval képzeli el.

Illustration for article titled Folytatnák az X-aktákat
Advertisement

David Duchovny és Gillian Anderson viszont jelenleg más projekteken dolgoznak, úgyhogy ha benne lennének is a folytatásban, arra még várni kell. Duchovny az Aquarius c. nyomozós, Charles Mason elfogásáról szóló sorozaton dolgozik, ez csak most fog elstartolni, Anderson pedig a Hannibal-ban és a The Fall-ban szerepel.

Az X-akták 2002-ben ért véget, de 2008-ban készült hozzá a második nagyfilm (az első az ötödik és a hatodik évadot köti össze). A The X-files: I Want to Believe viszont kifejezetten pocsékul sikerült, a Rotten Tomatoes-on 32%-on áll, az IMdB-n 5,9 pontot kapott. Nem is csodálom, idegen kolonizáció és árnyékkormány helyett – spoiler – látomások, pedofil papok, és fejátültetés szerepel benne.

Advertisement

via EW

Share This Story

Get our newsletter