Vagy Bencsik Andr√°s felh√≠v√°s√°ra vagy saj√°t elhat√°roz√°sb√≥l meg√©rkezett a B√©kemenet a Lendvay utcai Fidesz-sz√©kh√°z bej√°rat√°n√°l t√ľntetŇĎ civilekhez, r√°ad√°sul a szervezŇĎ Facebookja szerint "zsid√≥znak, buziznak, agressz√≠vak."

R√°ad√°sul mozgos√≠tott√°k a biztons√°gi szolg√°latot is, akik elŇĎsz√∂r visszafoglalt√°k a h√°ts√≥ bej√°ratot, azt√°n elkezdtek a t√ľntetŇĎk k√∂z√© be√°llni a kapuba. Nem neh√©z kisz√ļrni ŇĎket.

A t√ľntetŇĎk d√©lut√°n √≥ta kreat√≠vabbak lettek a ter√ľletfoglal√°ssal is, m√°r elfoglalt√°k a bej√°rat melletti erk√©lyt is.

Advertisement

Ezt a k√©pet pedig Facebookr√≥l lŇĎtt√ľk, kicsit rajzfilmszerŇĪ, de most √≠gy n√©z ki a helyzet a Lendvay utc√°ban. J√≥l l√°that√≥ a rendŇĎrsorfal az utca k√∂zep√©n √©s a d√©lut√°nhoz k√©pest rengeteg ember:

18:00 - Kaptunk egy vide√≥t a helysz√≠nrŇĎl, nem tudom pontosan mikor k√©sz√ľlhetett, az biztos, hogy vil√°gosban, mindenesetre a b√©kemenetesek teljes bele√©l√©ssel Viktoroznak.

K√∂zben a Lendvay utcai kaput a szekusok bez√°rt√°k, mostant√≥l senki se be, se ki. √Āll√≠t√≥lag "az egyik b√©kemenetesek lek√∂pte az egyik sz√©kh√°zfoglal√≥t"

Advertisement

Képek: Az alkotmány nem játék