Egy csontv√°z, amelyik meggy√ļjtja egy Zipp√≥val a saj√°t fingj√°t √∂nmag√°ban erŇĎs hirdet√©s. Pl√°ne az, ha r√°ad√°sul nem egy rockfesztiv√°lr√≥l, hanem egy olyan hagyom√°nyos brandrŇĎl van sz√≥, mint a Danone.

A hirdet√©s az √∂r√∂kifj√ļ csontokr√≥l sz√≥l, merthogy van a term√©kben D-vitamin √©s k√°lcium (mint midnen joghurtban am√ļgy). Ezt pedig azzal fejezi ki, hogy egy felnŇĎtt csontv√°z gyermekkori huncuts√°gokat csin√°l (hogy ne mondjam rosszcsontkodik), p√©ld√°ul meggy√ļjtja a saj√°t fingj√°t, meg zacsk√≥t pukkaszt egy alv√≥ feje felett.

√Čn nem √©reztem, hogy azonnal rohannom k√©ne joghurtot venni. Ti?

Mindenesetre megn√©ztem a m√°rka hazai honlapj√°t, amely teljesen konzervat√≠v, pedig fel voltam k√©sz√ľlve, hogy minden ikonra kattint√°st halk pukihang k√≠s√©r, a h√°tteret pedig diszkr√©ten egy fingl√°ng f√©nye derengi be, de sajnos nem.

Advertisement

Advertisement

Ilyen rekl√°m √ļgy l√°tszik, csak a brazilokn√°l van. Vagy ott sem? A rekl√°mokat bemutat√≥ ibelieveinadv.com r√©szletesen k√∂zli a hirdet√©s √∂sszes k√©sz√≠tŇĎj√©nek nev√©t. A brazil √ľgyn√∂ks√©g mindenesetre val√≥ban k√©sz√≠t hirdet√©seket a Densi√°nak, s b√°r nem tal√°ltam meg a referenci√°ik k√∂z√∂tt, nem hiszem, hogy ilyen nyiltan bekamuzn√°nak nekik egy alkot√°st pontos szem√©lynevekkel.