Friss szerelmem a salgótarjáni animerajongó szamuráj. Aki gyerekszintin játssza Amerika fekete zenéit.

Gaby nev√©t a Tumblren ismertem meg, ahov√° a minisztereln√∂knek teljesen ingyen felaj√°nlott, nagyszerŇĪ √≥ri√°splak√°t-terv√©t posztolta ki az Orbanviktor mikroblog:

H√°la istennek megn√©ztem a szerzŇĎ Facebook-oldal√°t √©s Youtube-csatorn√°j√°t is, ahonnan azt√°n egy √≥r√°n √°t nem tudtam szabadulni, beszippantott ugyanis Gaby vide√≥inak lenyŇĪg√∂zŇĎ vil√°ga. Aki G√°losfait n√©z, az idŇĎn, t√©ren √©s k√∂znapi logik√°n k√≠v√ľl ker√ľl, egy durvan 100-szor 100 pixel felbont√°s√ļ p√°rhuzamos univerzumba. J√∂jjenek a kedvenc vide√≥im:

Gaby renesz√°nsz ember, de azon bel√ľl igen erŇĎs a zenei vonal. A legnagyobb mesterekhez hasonl√≥an neki is el√©g egy j√°t√©kszintetiz√°tor, hogy elj√°tssza kedvesnc hiphop, funk √©s neosoul sz√°mait. Ez egy jellegzetes vide√≥ja, amin √ļgy tŇĪnik, mintha humanoid robot lenne, aki a saj√°t mellkas√°n j√°tszik. M√°r itt megfogja a n√©zŇĎt Gaby v√©djegye, a monoton repetit√≠v vide√≥st√≠lus. (Egy perc el√©g belŇĎle)

Ha az elŇĎzŇĎ klip volt a felhŇĎtlen sz√≥rakoztat√°s, akkor a Bakugan The Great Fan c√≠mŇĪ vide√≥ m√°r az experiment√°lis mŇĪv√©szet fel√© mozdul el. Gaby kivehetetlen t√°gyakat vesz elŇĎ, √©s egyenk√©nt megmutat a kamer√°nak. N√©ha besz√©l is, de ezt nem hallani a h√°tt√©rzen√©tŇĎl. A fesz√ľlts√©g a v√©g√©re szinte az elviselhetetlens√©gig fokoz√≥dik.

De ez a k√©t vide√≥ csak laza elŇĎj√°t√©k volt az eddigi fŇĎmŇĪh√∂z, a "Gabor Gaby G√°losfai the Japanese samurai warrior Envy Homunculus" c√≠mŇĪ filmhez, amiben Gaby t√©nyleg szamur√°j harcoss√° v√°ltozik! R√∂vid, v√©gig nagyon erŇĎs, n√©hol megd√∂bbentŇĎ, t√∂k√©letes alkot√°s

Csak√ļgy, mint az Envy Homunculus-sz√©ria m√°sik, kard n√©lk√ľli darabja, aminek az elej√©n azt hitem, hogy itt szex lesz, pedig tudtam, hogy a Youtube-on vagyok.

B√°r a k√©rd√©st neh√©z eld√∂nteni, mert n√©ha azt gondolom, hogy m√©giscsak ez a harmadik vide√≥ a legerŇĎsebb az Envy Homunculus-sorozatb√≥l, ami Gaby poackj√°r√≥l indul, √©s amiben mintha polipot viselne a fej√©n √©s egy rozm√°rdild√≥-szerŇĪ t√°rgyat tart a kez√©ben:

R√∂vid facebookos kutakod√°s ut√°n kider√ľlt, hogy G√°losfai, b√°r lakhelyek√©nt Bukarestet jel√∂lte meg, Salg√≥tarj√°n legkomolyabb animeklubj√°nak alap√≠t√≥ja.

Advertisement

√Čs nagyon szereti a kismadarakat.

Advertisement

Gaby igaz√°n id√©n indult be vide√≥fronton, ha most j√≥ sok n√©zŇĎje lesz, az rem√©lem, √ļjabb filmekre inspir√°lja.