A szegedi We√∂res S√°ndor √Āltal√°nos Iskola biztons√°gi kamer√°i r√∂gz√≠tett√©k, ahogy a testnevel√©s-biol√≥gia szakos Sz. √Āgnes pofonokkal a f√∂ldre k√ľldi, majd a f√∂ld√∂n t√∂bbsz√∂r is megrudgdossa a 11 √©ves Rich√°rdot, √≠rja a delmagyar.hu, a gyerek √©desanyj√°nak elmond√°sa alapj√°n.

A kamera felvételei szerint pénteken reggel háromnegyed nyolckor az eset. A delmagyar.hu információi szerint Richárd magatartás-zavaros, többször durván szidta a tanárokat.

A dolog onnan der√ľlt ki, hogy Rich√°rd nem volt hajland√≥ h√©tfŇĎ reggel iskol√°ba menni.

Az iskola igazgat√≥ja nem nyilatkozott az √ļjs√°gnak, az iskol√°t √ľzemeltetŇĎ Klebelsberg Int√©zm√©nyfenntart√≥ K√∂zpont szegedi tanker√ľlet√©nek vezetŇĎje Plesovszkin√© Ujfaluczki Judit a k√∂vetkezŇĎt nyilatkozta:

Term√©szetesen tudom√°som van az esetrŇĎl. Az int√©zm√©ny vezetŇĎje t√°j√©koztatott √©s megtette a sz√ľks√©ges int√©zked√©seket, a fegyelmi elj√°r√°shoz sz√ľks√©ges dokumentumokat tov√°bb√≠totta az illet√©keseknek.

Advertisement

"Az √ľgyben v√©dekez√©sre k√©ptelen s√©rtett s√©relm√©re elk√∂vetett k√∂nnyŇĪ testi s√©rt√©s miatt indult elj√°r√°s," mondta a delmagyar.hu √ļjs√°g√≠r√≥nak a Csongr√°d megyei RendŇĎr-fŇĎkapit√°nys√°g sajt√≥referense.

Kép: Facebook