This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Felpofozta és a földön rugdosta 11 éves diákját a szegedi tanárnő

Illustration for article titled Felpofozta és a földön rugdosta 11 éves diákját a szegedi tanárnő

A szegedi Weöres Sándor Általános Iskola biztonsági kamerái rögzítették, ahogy a testnevelés-biológia szakos Sz. Ágnes pofonokkal a földre küldi, majd a földön többször is megrudgdossa a 11 éves Richárdot, írja a delmagyar.hu, a gyerek édesanyjának elmondása alapján.

Advertisement

A kamera felvételei szerint pénteken reggel háromnegyed nyolckor az eset. A delmagyar.hu információi szerint Richárd magatartás-zavaros, többször durván szidta a tanárokat.

A dolog onnan derült ki, hogy Richárd nem volt hajlandó hétfő reggel iskolába menni.

Advertisement

Az iskola igazgatója nem nyilatkozott az újságnak, az iskolát üzemeltető Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szegedi tankerületének vezetője Plesovszkiné Ujfaluczki Judit a következőt nyilatkozta:

Természetesen tudomásom van az esetről. Az intézmény vezetője tájékoztatott és megtette a szükséges intézkedéseket, a fegyelmi eljáráshoz szükséges dokumentumokat továbbította az illetékeseknek.

Advertisement

"Az ügyben védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt indult eljárás," mondta a delmagyar.hu újságírónak a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kép: Facebook

Share This Story

Get our newsletter