Feldugnak egy összetekert magazint Borókai Gábornak?

Ha már felszólít és fenyeget, hadd közöljem Önnel, legközelebb ha engedélyem és írásos hozzájárulásom nélkül megjelenteti szennylapjában a nevemet, akkor odamegyek, összetekerem azt és feldugom valakinek. Elég érthető voltam? Na futás a bíróságra! Ez az én heti válaszom.

Őszintén szólva nem hittem volna, hogy a rengeteg devizaadós-szervezet egyikének vezetője lesz az a mestertroll, aki a legsvungosabban fog beszólni Borókai exkormányszóvivőnek, a Fidesz-imádó média főpapjának. De a fent idézett utolsó bekezdésnél erőteljesebben kevesen fejeztek még be posztot, főleg konkrét bírósági fenyegetés árnyékában.

Advertisement

A sztori azzal indult, hogy Élő Anita HV-s újságíró, aki a párttá alakuló hitelesvédő szervezetek választási esélyeiről írt cikket, megkereste Kásler Árpádot és elköldött neki egy kérdéssort. A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke, aki közben a Rendszerváltó Mozgalom pártot is a parlamentbe vezetné, olyan bőséges terjedelemben válaszolt, hogy az abban a formában persze úgysem kerülhetett volna be a cikkbe. Kásler mégis kiborult, amikor megkapta a cikk nyomdába küldés előtti változatát, amiben egy szó sem szerepelt az interjúszerűségből, csak a weboldaláról vett idézetek. Ezért fogta magát, és ha már a kezében volt az anyag, az egész, a lapban még nem publikált cikket kitette a blogjára, bőséges kommentárral.

Ahol talán senki se vette volna észre, ha Borókai főszerkesztő nem ír pattogós, a poszt egy órán belüli leszedését követelő levelet Káslernek. Ezt nem kellett volna! A kemény hang ugyanis felébresztette a mozgalmárban szunnyadó trollt, és újabb ritka lendületes és dühös posztban küldi el az orbánista kommunikátort a retekbe. Ez a második poszt, teljesen függetlenül attól, hogy az ember mit gondol a devizahitel-ügyről, az adósmentőkről vagy Borókai Gáborról, különleges magyar picsábaküldéstörténeti csemege.

A személyes hangvételű kirohanás így kezdődik:

Ön volt már kormányszóvivő is, tehát nem csodálkozom, hogy firkásza ilyen hangvételű, lejáratásra alkalmas szövegkörnyezetben írta meg cikkét, Orbán egyenesben utasította Önöket vagy a szóvivőjén keresztül? Ha nem nyomta volna ki telefonját a firkásza és végighallgatott volna, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentessék, akkor nem tettem volna közzé.

Advertisement

aztán egyre fokozza, egészen a végéig, ami szép sportteljesítmény.

[A tippért örök hálánk Á.-nak]

Share This Story