Feldugnak egy összetekert magazint Borókai Gábornak?

Illustration for article titled Feldugnak egy összetekert magazint Borókai Gábornak?

Ha már felszólít és fenyeget, hadd közöljem Önnel, legközelebb ha engedélyem és írásos hozzájárulásom nélkül megjelenteti szennylapjában a nevemet, akkor odamegyek, összetekerem azt és feldugom valakinek. Elég érthető voltam? Na futás a bíróságra! Ez az én heti válaszom.

Advertisement

Őszintén szólva nem hittem volna, hogy a rengeteg devizaadós-szervezet egyikének vezetője lesz az a mestertroll, aki a legsvungosabban fog beszólni Borókai exkormányszóvivőnek, a Fidesz-imádó média főpapjának. De a fent idézett utolsó bekezdésnél erőteljesebben kevesen fejeztek még be posztot, főleg konkrét bírósági fenyegetés árnyékában.

A sztori azzal indult, hogy Élő Anita HV-s újságíró, aki a párttá alakuló hitelesvédő szervezetek választási esélyeiről írt cikket, megkereste Kásler Árpádot és elköldött neki egy kérdéssort. A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke, aki közben a Rendszerváltó Mozgalom pártot is a parlamentbe vezetné, olyan bőséges terjedelemben válaszolt, hogy az abban a formában persze úgysem kerülhetett volna be a cikkbe. Kásler mégis kiborult, amikor megkapta a cikk nyomdába küldés előtti változatát, amiben egy szó sem szerepelt az interjúszerűségből, csak a weboldaláról vett idézetek. Ezért fogta magát, és ha már a kezében volt az anyag, az egész, a lapban még nem publikált cikket kitette a blogjára, bőséges kommentárral.

Advertisement

Ahol talán senki se vette volna észre, ha Borókai főszerkesztő nem ír pattogós, a poszt egy órán belüli leszedését követelő levelet Káslernek. Ezt nem kellett volna! A kemény hang ugyanis felébresztette a mozgalmárban szunnyadó trollt, és újabb ritka lendületes és dühös posztban küldi el az orbánista kommunikátort a retekbe. Ez a második poszt, teljesen függetlenül attól, hogy az ember mit gondol a devizahitel-ügyről, az adósmentőkről vagy Borókai Gáborról, különleges magyar picsábaküldéstörténeti csemege.

A személyes hangvételű kirohanás így kezdődik:

Ön volt már kormányszóvivő is, tehát nem csodálkozom, hogy firkásza ilyen hangvételű, lejáratásra alkalmas szövegkörnyezetben írta meg cikkét, Orbán egyenesben utasította Önöket vagy a szóvivőjén keresztül? Ha nem nyomta volna ki telefonját a firkásza és végighallgatott volna, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentessék, akkor nem tettem volna közzé.

Advertisement

aztán egyre fokozza, egészen a végéig, ami szép sportteljesítmény.

[A tippért örök hálánk Á.-nak]

Share This Story

Get our newsletter