Ha m√°r felsz√≥l√≠t √©s fenyeget, hadd k√∂z√∂ljem √Ėnnel, legk√∂zelebb ha enged√©lyem √©s √≠r√°sos hozz√°j√°rul√°som n√©lk√ľl megjelenteti szennylapj√°ban a nevemet, akkor odamegyek, √∂sszetekerem azt √©s feldugom valakinek. El√©g √©rthetŇĎ voltam? Na fut√°s a b√≠r√≥s√°gra! Ez az √©n heti v√°laszom.

Ňźszint√©n sz√≥lva nem hittem volna, hogy a rengeteg devizaad√≥s-szervezet egyik√©nek vezetŇĎje lesz az a mestertroll, aki a legsvungosabban fog besz√≥lni Bor√≥kai exkorm√°nysz√≥vivŇĎnek, a Fidesz-im√°d√≥ m√©dia fŇĎpapj√°nak. De a fent id√©zett utols√≥ bekezd√©sn√©l erŇĎteljesebben kevesen fejeztek m√©g be posztot, fŇĎleg konkr√©t b√≠r√≥s√°gi fenyeget√©s √°rny√©k√°ban.

A sztori azzal indult, hogy √ČlŇĎ Anita HV-s √ļjs√°g√≠r√≥, aki a p√°rtt√° alakul√≥ hitelesv√©dŇĎ szervezetek v√°laszt√°si es√©lyeirŇĎl √≠rt cikket, megkereste K√°sler √Ārp√°dot √©s elk√∂ld√∂tt neki egy k√©rd√©ssort. A Banki Ad√≥sok √Črdekv√©delmi Szervezet√©nek eln√∂ke, aki k√∂zben a Rendszerv√°lt√≥ Mozgalom p√°rtot is a parlamentbe vezetn√©, olyan bŇĎs√©ges terjedelemben v√°laszolt, hogy az abban a form√°ban persze √ļgysem ker√ľlhetett volna be a cikkbe. K√°sler m√©gis kiborult, amikor megkapta a cikk nyomd√°ba k√ľld√©s elŇĎtti v√°ltozat√°t, amiben egy sz√≥ sem szerepelt az interj√ļszerŇĪs√©gbŇĎl, csak a weboldal√°r√≥l vett id√©zetek. Ez√©rt fogta mag√°t, √©s ha m√°r a kez√©ben volt az anyag, az eg√©sz, a lapban m√©g nem publik√°lt cikket kitette a blogj√°ra, bŇĎs√©ges komment√°rral.

Ahol tal√°n senki se vette volna √©szre, ha Bor√≥kai fŇĎszerkesztŇĎ nem √≠r pattog√≥s, a poszt egy √≥r√°n bel√ľli leszed√©s√©t k√∂vetelŇĎ levelet K√°slernek. Ezt nem kellett volna! A kem√©ny hang ugyanis fel√©bresztette a mozgalm√°rban szunnyad√≥ trollt, √©s √ļjabb ritka lend√ľletes √©s d√ľh√∂s posztban k√ľldi el az orb√°nista kommunik√°tort a retekbe. Ez a m√°sodik poszt, teljesen f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy az ember mit gondol a devizahitel-√ľgyrŇĎl, az ad√≥smentŇĎkrŇĎl vagy Bor√≥kai G√°borr√≥l, k√ľl√∂nleges magyar pics√°bak√ľld√©st√∂rt√©neti csemege.

A szem√©lyes hangv√©telŇĪ kirohan√°s √≠gy kezdŇĎdik:

√Ėn volt m√°r korm√°nysz√≥vivŇĎ is, teh√°t nem csod√°lkozom, hogy firk√°sza ilyen hangv√©telŇĪ, lej√°rat√°sra alkalmas sz√∂vegk√∂rnyezetben √≠rta meg cikk√©t, Orb√°n egyenesben utas√≠totta √Ėn√∂ket vagy a sz√≥vivŇĎj√©n kereszt√ľl? Ha nem nyomta volna ki telefonj√°t a firk√°sza √©s v√©gighallgatott volna, hogy nem j√°rulok hozz√° ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentess√©k, akkor nem tettem volna k√∂zz√©.

Advertisement

aztán egyre fokozza, egészen a végéig, ami szép sportteljesítmény.

[A tipp√©rt √∂r√∂k h√°l√°nk √Ā.-nak]