Fejbe lőve találtak rá Almáskeresztúr polgármesterére

Illustration for article titled Fejbe lőve találtak rá Almáskeresztúr polgármesterére

Kuba Károlyt, a Hőszig Kft. ügyvezetőjét és Almáskeresztúr polgármesterét fejlövéssel, szénné égve találták az autójában Szigetvár mellett.

Advertisement

Egyelőre az a hír terjed, hogy Kuba Károly öngyilkos lett, de a rendőrség vizsgálja a holttestet és a kiégett autót. A halálát fia, Kuba Attila jelentette be a cégnek ma reggel.

A Hőszig fém-, és üvegelemeket gyártott többek között a Budapesti távolsági buszpályaudvarnak, a Ferihegyi repülőtérnek, a Mammutnak, a WestEndnek és az Árkádnak. A cégről 2010-ben a Figyelőben jelent meg egy hosszabb cikk, amit itt el tudtok olvasni.

Advertisement

Kuba Károly a 2010-es választásokon függetlenként indult és a szavazatok 64 százalékát szerezte meg. Több sport- és kulturális eseményt támogatott, a helyi birkózó szakosztály legnagyobb szponzora és a pécsi Zsolnay-szobor helyreállításának egyik támogatója volt, írja a bama.hu.

A Baranya megyei Rendőrfőkapitányság szerint nem történt bűncselekmény, írja a pecsma.hu.

...a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint bűncselekmény nem történt. A hatályos jogi szabályozás alapján a rendőrség közigazgatási eljárásról felvilágosítást nem adhat.

Advertisement

Fotó: NAVA

Share This Story

Get our newsletter