This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Februárban már tényleg bemutatják a Liza, a rókatündért

Ujj Mészáros Károly abszurd romantikus filmvígjátékának végre itt a hivatalos előzetese is.

Advertisement

Májusban már bemutattunk erről a filmről egy előzetest itt a Cinken, azt akkor egy külföldi filmes blogról szedtük, és nagyon ígéretesnek tűnt: "Ebben az előzetesben aztán tényleg minden van, amit sosem várnál magyar filmtől, kapásból azzal kezdődik, hogy a főszereplő egy halott japán énekes szellemét látja, onnantól pedig egyre kacifántosodik a történet. A film Lizáról szól, egy ápolónőről, aki azt hiszi magáról, hogy japán démon" – írta annak idején Klág Dávid.

Advertisement

Akkor még úgy volt, a filmnek rövidesen hivatalos előzetese is lesz, és szeptemberben be is mutatják, de ez nem történt meg. De most tényleg itt az előzetes, és a bemutató dátuma is: február 19.

Sose gondoltam volna, hogy lelkesedni fogok egy olyan film előzeteséért, amiben Reviczky Gábor, Szabó Győző és Hajdu Steve szerepelnek, de a Liza, a rókatündérrel kivételt kell tennem, ez tényleg jónak ígérkezik.

Share This Story

Get our newsletter