This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Fazekas miniszter prosztatavizsgálatot végzett a Láthatatlan Emberen

Illustration for article titled Fazekas miniszter prosztatavizsgálatot végzett a Láthatatlan Emberen

Nem csoda, hogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter minden pletyka ellenére továbbra is élvezi a miniszterelnök bizalmát. De tényleg úgy kell vizsgálni a búzát, mintha fenék lenne?

Advertisement

Fazekas Sándor, a magyar kormány messze legnagyobb megtekintője a hét végén megtekintette a búzát. És tett közben egy mozdulatot, amiről én, a városi ember nem tudom, hogy rutinmozdulat vagy fazekasicum.

Illustration for article titled Fazekas miniszter prosztatavizsgálatot végzett a Láthatatlan Emberen
Advertisement

Elbűvölt ugyanis az, ahogy egy általa az fb-re feltöltött képen vizsgálja a termés minőségét. Eleve örülök, ha Fazekast láthatom, a mozdulata meg olyan volt, mintha urológus lenne, és nem fideszes. Mivel én sosem vizsgáltam búzát, maximum loptam egy-két kalásszal, amikor még puhák és finomak a magjai, fogalmam sincs, hogy mindenki így csinálja-e, vagy egyéni a dolog.

Ha van tapasztalatod, kérlek, világosíts föl! Ha pedig van a közeledben valódi, learatatlan búza, le is fotózhatnád, hogy te pontosan hogy csinálod. És persze akkor már írjátok meg azt is, hogy mit kell érezni közben!

(via munchausenparokaja)

Share This Story

Get our newsletter