​Fásy Ádám lett a Fidesz kampányökle

Illustration for article titled ​Fásy Ádám lett a Fidesz kampányökle

A Fásy Mulató budapesti hakniturnéján Sláger Tibó, Zsülike és a Dolly Roll mellett sorban lépnek fel a fideszes polgármesterek. Kovács Róbert (Kőbánya) csak jelen lesz, Vattamány Zsolt (Erzsébetváros) viszont gitározik is.

Advertisement

Azt hiszed, véletlenül naracssárgák a betűk Fásy Ádám koncertplakátjain? Hát úgy tűnik, hogy tévedsz.

Fásy Ádám nem valami megcsontosodott konzervatív, szocialista, liberális vagy környezetvédő figura hanem igazi politikai mindenevő. Hősünk a 2010-es választási kampányban még a Vállalkozók Szövetsége nevű kamupárt miniszterelnök-jelöltjeként indult, olyan fantasztikus figurák társaságában mint Fekete "Szaxi-Maxi" Gyula, az ex-Tasnádiné Marjai Judit fotós, Koroknai Géza színész és Orbán Sándor, a Defekt Duó fele, sőt a pártot Ihos "Kató Néni" József is támogatta kívülről, bármit is jelentsen ez.

Advertisement

A kamupártok indulása nyilvánvalóan a Fidesz érdeke volt, ezért találtak ki olyan választási törvényt, ami révén gyakorlatilag ellenőrizetlenül vehettek fel százmilliókat.

Fásy 2014-ben már amúgy is tapogatózott a Fidesz felé, a kampány bajai hadszínterén fel is lépett egy Fidesz-közelinek tartott romabuliban.

Advertisement

Pedig 2009-ben egy erdélyi koncertjén még a bukott MSZP-s Hagyó Miklós volt a vendég a színpadon, és 2009 márciusában, amikor az akkor még indexes Tamás Bence Gáspár az MSZP egyik simicskája, Puch László nevében és hangján felhívta telefonon, hogy vállalna-e kormányzati szerepet, nem zárkózott el. Igaz elég hamar rájött, hogy csak viccelnek vele.

Most pedig – amint az a Hvg anyagából kiderül – az ő színpadán fog gitározni Vattamány Zsolt:

Illustration for article titled ​Fásy Ádám lett a Fidesz kampányökle
Advertisement

Azt pedig olvasónk, szep sziep kommentelte be egy Cink-poszt alá, hogy Kovács Róbert is ott lesz egy kőbányai koncertjükon:

Ha tudsz további Fidesz-jelölteket, akik a Fásy Mulatóban lépnek fel mostanában, küldd a bizonyítékot!

Share This Story

Get our newsletter