Ariana Grande csak az amerikaiaktól kért bocsánatot, a fánkoktól nem, mert azokat tényleg nem szereti.

Aki esetleg nem tudn√°, Ariana Grande 22 √©ves, tavaly robbant be a pop√©letbe, √©s r√∂gt√∂n a legkedveltebb √ļj popszt√°r lett. Ez lehet, hogy a mostani incidens ut√°n megv√°ltozik egy kicsit.

Grande ugyanis rosszul viselkedett a h√©tv√©g√©n: a fŇĎ√°ll√°sban h√°tt√©rt√°ncos bar√°tj√°val, Ricky Alvarezzel bementek egy kaliforniai donut √ľzletbe, ahol azzal sz√≥rakoztak, hogy meg merik-e nyalni a kirakott s√ľtem√©nyeket. Pech, hogy a biztons√°gi kamera mindent felvett.

A vide√≥r√≥l nem lehet sz√°z sz√°zal√©kos biztons√°ggal meg√°llap√≠tani, hogy t√©nyleg megnyalj√°k-e, de p√°rszor vesz√©lyesen k√∂zel van a nyelv√ľk a f√°nkokhoz, √©s ezt a bolt alkalmazottai is kifog√°solj√°k, olyannyira, hogy rendŇĎrs√©gi elj√°r√°s is indult ellen√ľk, valamint az √ĀNTSZ helyi megfelelŇĎje is vizsg√°lja az √ľgyet.

M√©g kellemetlenebb, hogy a kamera hangot is r√∂gz√≠t, √©s j√≥l hallani, ahogy a v√©g√©n Grande azt mondja: ‚ÄúEz meg mi a fasz? Ut√°lom az amerikaiakat! Ut√°lom Amerik√°t!‚ÄĚ

Advertisement

Most bezzeg nem gyŇĎz eln√©z√©st k√©rni: ‚ÄúELMONDHATATLANUL b√ľszke vagyok r√°, hogy amerikai vagyok, √©s m√°r sokszor elmondtam, mennyire szeretem a haz√°mat.‚ÄĚ Szerinte kiragadt√°k a kontextus√°b√≥l a mondanival√≥j√°t, ami arra vonatkozott, hogy nem szereti, hogy a honfit√°rsai folyton eg√©szs√©gtelen, cukros √©telekkel t√∂mik magukat, mint a f√°nk. √Čs nem csoda, hogy ilyen sokan elh√≠znak k√∂z√ľl√ľk. De majd legk√∂zelebb jobban vigy√°zz, hogy √©rthetŇĎbben fogalmazzon √©s ne b√°ntson meg senkit. Nagyon aj√°nljuk, hogy √≠gy is legyen!!

(via Jezebel)