Illustration for article titled Fánkot nyalogatott és Amerikát szidta az ország kedvenc új popsztárja

Ariana Grande csak az amerikaiaktól kért bocsánatot, a fánkoktól nem, mert azokat tényleg nem szereti.

Advertisement

Aki esetleg nem tudná, Ariana Grande 22 éves, tavaly robbant be a popéletbe, és rögtön a legkedveltebb új popsztár lett. Ez lehet, hogy a mostani incidens után megváltozik egy kicsit.

Grande ugyanis rosszul viselkedett a hétvégén: a főállásban háttértáncos barátjával, Ricky Alvarezzel bementek egy kaliforniai donut üzletbe, ahol azzal szórakoztak, hogy meg merik-e nyalni a kirakott süteményeket. Pech, hogy a biztonsági kamera mindent felvett.

Advertisement

A videóról nem lehet száz százalékos biztonsággal megállapítani, hogy tényleg megnyalják-e, de párszor veszélyesen közel van a nyelvük a fánkokhoz, és ezt a bolt alkalmazottai is kifogásolják, olyannyira, hogy rendőrségi eljárás is indult ellenük, valamint az ÁNTSZ helyi megfelelője is vizsgálja az ügyet.

Még kellemetlenebb, hogy a kamera hangot is rögzít, és jól hallani, ahogy a végén Grande azt mondja: “Ez meg mi a fasz? Utálom az amerikaiakat! Utálom Amerikát!”

Advertisement

Most bezzeg nem győz elnézést kérni: “ELMONDHATATLANUL büszke vagyok rá, hogy amerikai vagyok, és már sokszor elmondtam, mennyire szeretem a hazámat.” Szerinte kiragadták a kontextusából a mondanivalóját, ami arra vonatkozott, hogy nem szereti, hogy a honfitársai folyton egészségtelen, cukros ételekkel tömik magukat, mint a fánk. És nem csoda, hogy ilyen sokan elhíznak közülük. De majd legközelebb jobban vigyázz, hogy érthetőbben fogalmazzon és ne bántson meg senkit. Nagyon ajánljuk, hogy így is legyen!!

(via Jezebel)

Share This Story

Get our newsletter