A fergeteges ajánlatnak nem tudtunk nemet mondani, kipróbáltuk a kihagyhatatlan, 350 forintos varázsoldalt.

Olvas√≥nk k√ľldte el nek√ľnk a Jelszomester.hu cikk√©t, ami egy olyan oldallal foglalkozik, ami rendk√≠vŇĪl olcs√≥n k√≠n√°l lehetŇĎs√©get b√°rmilyen Facebook-fi√≥k felt√∂r√©s√©re. Meg is pr√≥b√°ltam megszerezni Kl√°g D√°vid koll√©ga jelszav√°t, hiszen ŇĎ nemr√©g √©rkezett csak az irod√°ba, √≠gy mit sem sejt a cs√≠nyrŇĎl.

A sejtelmes nevŇĪ facebookfeltores666.blogspot.hu az elsŇĎ tal√°lat Google-ben a "facebook felt√∂r√©s" keresŇĎszavakra. Megtal√°lni nem volt neh√©z, kiigazodni rajta sem sokkal bonyolultabb. R√∂gt√∂n egy f√©lk√∂v√©ren dŇĎlt Comic Sansnak tŇĪnŇĎ betŇĪt√≠pus fogad, mik√∂zben a h√°tt√©r azt sugallja, hogy lenyelt√ľk Morpheus piros pirul√°j√°t √©s sikeresen megsz√∂kt√ľnk a M√°trixb√≥l. Az oldal hiteless√©g√©re nem lehet panasz, hiszen valakik 5/4,5 csillagra √©rt√©kelt√©k √©s m√©g egy kis k√©pecske is l√°that√≥ egy lakatr√≥l, sz√≥val ez tuti egy megb√≠zhat√≥ port√°l.

A rejt√©lyes fejlesztŇĎg√°rd√°r√≥l k√©sz√ľlt fot√≥ miatt m√°r mi is minden bizalmunkat a facebookfeltores666-ba vetett√ľk.

Advertisement

"Sok weboldalt tal√°lunk az interneten, ahol Facebook √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ felt√∂r√©seket hirdetnek t√∂bb ezer, vagy t√≠zezer forintos √°ron. Ezeknek a jelentŇĎs r√©sze √°tver√©s. Sajnos ezek a kamu weboldalak rossz f√©nyt vetnek a val√≥ban hasznos weblapokra mint ez." - isszuk szavaikat.

Ideje a tárgyra térni.

Advertisement

A program ezut√°n injekt√°lni kezdte a profilt, ak√°rmit is jelentsen ez. Megkaptuk az inf√≥t, a felt√∂lt√©s sikeres, csak egy kattint√°s √©s meg is l√°thatom Kl√°g koll√©ga jelszav√°t! Olyan k√≠v√°ncsi vagyok, biztos valami cikis dolog lesz. Kettlebell4life, theKlag1984, Klagermeister69 - tal√°lgatok magamban. A program gratul√°l, majd a k√∂vetkezŇĎket l√°tom a k√©pernyŇĎn:

Bankk√°rtyasz√°m, bankk√°rtya lej√°rati d√°tum, bankk√°rty√°n szereplŇĎ n√©v, √©s hasonl√≥ inform√°ci√≥kra k√≠v√°ncsi az oldal, tulajdonk√©ppen mindenre, ami seg√≠ts√©g√©vel tetszŇĎleges √∂sszegŇĪ p√©nzeket lophatnak el tŇĎl√ľnk, ha bankunk nem rendelkezik kellŇĎ erŇĎss√©gŇĪ biztons√°gi ellenŇĎrzŇĎ l√©p√©sekkel.

Advertisement

M√°r csak arra vagyunk k√≠v√°ncsiak, volt-e, aki bedŇĎlt az aljas csal√°snak. √ćrunk is a Fogyaszt√≥v√©delmi Hat√≥s√°gnak √©s az ORFK-n√°l is √©rdeklŇĎd√ľnk. Aki √°ldozata lett hasonl√≥ √°tver√©snek, vagy szint√©n tett feljelent√©st ilyen √ľgyben, esetleg ismer olyan szem√©lyeket, akik √≠gy tettek, mindenk√©ppen √≠rja meg nek√ľnk!